Arbejder ...

loading

Godkendelse af resultater

12-01-2020
Godt nytår til jer alle. Det er blevet påtalt, at jeg en gang imellem er længe om at godkende resultaterne, mens jeg til andre tider er lidt hurtigere. Jeg vil derfor fremover forsøge at gøre det lidt mere ensartet: Jeg vil altid vente mindst 2 dage, før jeg godkender resultatet - det giver jer mulighed for at kontrollere det indtastede og rette eller påtale eventuelle fejl - derfor beder jeg alle holdledere at kontrollere holdopstilling mm. Alle resultater vil være godkendt senest 4 dage efter spilledatoen, hvis der ikke er indkommet indsigelser - jeg vil dog forsøge at godkende alle resultater straks efter 2 dages fristen.
Læs mere

Ændring til søndagskampe i M2

10-11-2019
Ribe har anmodet om flytning af 2 udekampe til søndage pga lang kørselsafstand. Stouby - Ribe spilles søndag, den 8. december (bemærk det er søndagen efter de andre kampe i rækken). Nr. Snede - Ribe spilles søndag, den 12. januar.
Læs mere

Klar til start

26-10-2019
Ratingtallen er nu opdateret, og styrkelister er låst. FIDE ratingtallene opdateres for hver måned, mens de danske ratingtal først opdateres efter turneringens afslutning. Alle hold ønskes en god start på holdturneringen.
Læs mere

Resultatkort, komité mm

24-10-2019
Resultatkort kan nu hentes fra menuen i højre side, og der kan man også se turneringskomitéen. I Mesterrække 2 har Ribe ønsket at gøre brug af retten til at spille søndagskampe i runde 3 og 4 (mod henholdsvis Stouby og Nørre Snede). Når detaljerne er aftalt, kommer mere info.
Læs mere

Alle rækker er nu oprettet i rundeskemaerne.

10-10-2019
-
Læs mere

Grupperne er oprettede

10-10-2019
-
Læs mere

Turneringen oprettet - og første rettelse er på vej

03-10-2019
Tabellerne for de to Mesterrækker er oprettet, men da Divisionsturneringskomitéen har offentliggjort et forslag, hvor sidste runde er flyttet en uge i forhold til det oprindeligt annoncerede, bliver runden i hovedkredsens turnering sandsynligvis flyttet tilsvarende.
Læs mere

Invitation udsendt

20-08-2019
Invitationen til årets turnering er sendt til klubberne, og tilmeldingerne begynder vel snart et tikke ind.
Læs mere