Arbejder ...

loading

Turneringen er nu afsluttet

16-03-2023
Kolding 2 vandt oprykningsgruppen, så holdet er nu kvalificeret til at deltage i A-rækken næste sæson. Alle resultater er godkendte, og turneringen indberettes i morgen, hvis der ikke indløber protester.
Læs mere

Holdturneringen næsten afsluttet

12-03-2023
I dag blev de sidste runder i 1.- og 2. division samt Hovedkredsens Mesterrække og A-række spillet. Først skal der lyde et tillykke til Fredericia, der med en 1.-plads i 1. division gruppe 2 har sikret sig en plads i næste sæsons Skakliga. Mesterrækkens stævne blev arrangeret af Kolding Skakklub og A-rækken spillede i Vojens.
Læs mere

Oprykningskamp

26-02-2023
Kun to af vinderne i B rækkerne ønsker at spille om oprykning til A-rækken, så matchen bliver afviklet i uge 9 på hjemmeklubbens spilleaften. Lodtrækningen blev, at Vamdrup får hjemmekamp mod Nørre Snede; den spilles altså mandag, den 27. februar kl. 19 i Vamdrup.
Læs mere

6-mands skema, præmier, reglement mm til download

17-11-2022
6 mands resultatkortet er nu tilgængeligt via menuen her til højre. Der er også kommet en fane på med information om præmier samt en fane hvor man kan finde et samlet hæfte med reglement, instruks og vejledning samt link til Fides regler.
Læs mere

Styrkelister og holdledere

01-11-2022
Jeg har netop kontrolleret styrkelister, holdopstillinger mv, og det ser stort set ud til at være ok. Nogle klubber har ikke angivet holdledere / kontakt for holdene. For dem, der ikke har gjort det, når vi starter turneringen vil jeg sætte klubbens kontakt ind. Jeg har lovet at lave en vejledning for holdledere med anvisning på, hvordan man taster holdresultater ind - det kan jeg ikke gøre (uden væsentlig bøvl) før turneringen er startet, så den bliver lavet og sendt til klubberne søndag morgen.
Læs mere

Første runde er i gang

31-10-2022
Første runde i Mesterrækken blev spillet i går, og kampene i de øvrige rækker spilles i løbet af ugen (bortset fra en enkelt kamp, der er udsat). Som tidligere venter jeg et par dage med godkendelse af resultaterne, så spillere og holdledere har lejlighed til at kontrollere indtastningerne.
Læs mere

Runder og skemaer er klar

05-10-2022
Grupper og rundeskemaer er nu oprettet og klubberne kan oprette styrkelister og sætte holdledere på.
Læs mere

Alle tilmeldinger er nu i hus

17-09-2022
De sidste klubber har nu meldt sig på banen, og resultatet er: 8 hold i Mesterrækken 8 hold i A-rækken 16 hold i B-rækken
Læs mere

Status ved tilmeldingsfristen

13-09-2022
Da tilmeldingsfristen udløb søndag aften manglede stadig tilmelding fra to klubber, der begge er kvalificerede til at spille i mesterrækken.
Læs mere

Indbydelsen er nu sendt til klubberne

07-08-2022
Hermed indbydes alle klubber i Sydjysk Hovedkreds til sæsonens holdturnering. Tilmelding af hold skal ske pr mail til hold@sydjysk-hk.dk senest: Søndag, den 11. september 2022
Læs mere

Indbydelse er undervejs

27-07-2022
Indbydelsen er ved at blive udfærdiget og vil snart kunne ses her på siden; den vil også blive sendt til klubberne.
Læs mere