Arbejder ...

loading
november 23 2017
Af: HKJakobsen

Første runde i holdturneringen er afviklet uden nogen problemer.
Der var 2 tilfælde hvor klubben ikke kunne stille fuldt hold. Det betyder i følge reglementet at der skal tildeles strafpoint. Den regel vil jeg bruge meget lempeligt således, at hvis man i god tid har meddelt HTL og modstanderen, at man mangler en spiller, vil der ikke blive tildelt strafpoint og det er der ikke blevet tildelt i første runde.
Hvis en kamp flyttes skal dette meddeles og godkendes af HTL. Det smuttede delvist for den flyttede kamp i første runde.
Der skete nogle mindre overraskelser i første runde. Her skal nævnes Faxe 3s sejr over Sydøstlolland 2 i B-række 1 og i samme række Møn 1s sejr over Nykøbing F 1. I B-række 2  Dianalund 2s snævre sejr over Dianalund 3 samt Holbæk 4s sejr over Slagelse 2. I C-række 2 kan nævnes Køge 4s store sejr over Korsør 2.
C-række 1 har indbyrdes aftalt at spille nogle af kampene som stævner. Første stævne spilles i Maribo på lørdag, hvor man spiller 1 runde klokken 10:00 og anden runde spilles klokken 13:00. Et tilsvarende stævne spilles i Præstø som afslutning. 

Rækker

Navn
Mesterrækken Tabel
A- Rækken Tabel
B- Række 1 Tabel
B- Række 2 Tabel
C-Række 1 Tabel
C-Række 2 Tabel

Seneste resultater

Dato Række Hold Res