Arbejder ...

loading
september 1 2019
Af: Arne Hove

Nu er det ved at være tid til endnu en sæson i 7. HKs holdturnering. I år starter turneringen i uge 44, som går fra den 28/10 til den 3/11.
 
Resultaterne fra sidste sæson bevirkede, at AarsNibe 1 og Skørping 1 rykker ud af 2. division. Aalborg 4 som rykkede op, har dog senere meddelt, at de ikke kan stille hold til 2. division og bytter derfor med Skørping 1. Aalborg 5 og Nørresundby 3 rykkede ned i A-klassen. Skørping 2 rykker op i Mesterklassen fra A-klassen.
 
Følgende hold er derfor berettiget til at spille i Mesterklassen:
 
1. Brønderslev 1
2. Skørping 2 
3. Nørresundby 2
4. Sæby 1
5. Aalborg 3
6. Aalborg 4
7. AarsNibe 1
8. Aars Nibe 2
 
Hjallerup har desværre trukket deres hold så de ryger ud af A-klassen, AarsNibe 3 rykker ned da der er to nedrykkere fra 2. division. Skørping 3 rykker op fra B-klassen. Med de hold der rykkede ned fra Mesterrækken er følgende berettiget til at spille i A-klassen.
 
1. Aalborg 5
2. Aalborg 6
3. Aalborg 7
4. Jetsmark 3
5. Frederikshavn 1
6. Nørresundby 3
7. Skørping 3
8. Brønderslev 2
 
Der er fri tilmelding til B-klassen så meld alle de hold til, som I kan. Husk der er 6 spillere på et hold i Mesterklassen, medens der er 4 spillere på et hold i A og B-klassen. Hvis I allerede nu kan se, at I ikke kan stille hold i de rækker, som I er berettiget til. Bedes I give mig besked så hurtigt som muligt. Tilmelding af hold sker direkte til undertegnede på min mail.
 
Afleveringsfristen af hold er den 29. september 2019
Afleveringsfrister for styrkelister er den 13. oktober 2019
 
Turneringen afvikles på DSUs holdturneringssystem. 
I kan som altid sende en email med et regneark eller tekstfil til undertegnede. 
På 7. hovedkreds hjemmeside http://www.nordskak.dk/ kan I se reglerne og der er også tilmeldingslister, hvis I er i tvivl.
 
Husk, styrkelisten skal indeholde oplysning om rækkefølge, navn, hvilket hold spillerne spiller på og ratingtal. Styrkelisten behøver ikke være i rating rækkefølge, det bestemmer I selv. Alle kampe i holdturneringen rates, så alle spillere i klubben skal angives med ratingtal. Husk også at angive en holdleder for hvert hold. 
 
Med håbet om en fantastisk holdturnering.
 
Arne Hove
Turneringsleder 7. HK
arne.hove@live.dk
98191542

Alle nyheder

Yderligere info

Info
Deltagere
Alle resultater

Rækker

Navn

Seneste resultater

Dato Række Hold Res