Arbejder ...

loading
september 30 2023
Af: KSUhold

Kære KSU klubber

Tak for jeres tilmeldinger. Vi har oprettet alle række med jeres hold. Kontroller venligst og meget snart, at vi har behandlet jeres tilmelding korrekt. Vi skal have svar inden den 8. oktober. 

Mvh Erik Jarlnæs og Holger Lodahl

 

september 30 2023
Af: KSUhold

Deadline for indtastning af styrkeliste er 15. oktober,

Styrkelisten

Når jeres klub indtaster jeres styrkeliste, er det vigtigt at sørge for, at der er overensstemmelse mellem placering på styrkelisten og det bræt som den enkelte spiller bliver tildelt. Dvs. at bræt 1 på 1. holdet skal være placeret højere oppe på styrkelisten end bræt 2 på 1. holdet osv. Heldigvis er der en funktion i holdturneringsprogrammet, således at man med musen kan flytte rundt på de enkelte spillere, således at de bliver placeret korrekt på styrkelisten.

Ratingtallene dikterer ikke styrkelisten, den bestemmer I. Og brætnumrene skal være korrekt på styrkelisten, så det øverste bræt er højere end de andre, og så fremdeles.

Derudover skal man huske at medlemmer som er fast på klubbens divisionshold, eller som deltager i vores holdturnering for en anden KSU-klub bliver "låst", så de ikke ved en fejltagelse bliver anvendt som reserver i en holdkamp.

Holdinfo:

Når I logger på holdturneringssiden bliver i præsenteret for en side hvor I bla kan vælge menupunktet "kluboplysninger". Under dette menupunkt har I mulighed for at rette eller indtaste holdoplysninger. I skal sørge for at tilføje;;

a) holdledere for klubbens hold

b) kontaktinfo for holdlederne

c) Vælge den rigtige ugedag for jeres hjemmekampe

d) Kontrollere at adressen på spillestedet er rigtig

e) Angive starttidspunktet for hjemmekampe. Dette gøres under "yderligere oplysninger"; p.t. står der kl. 12, og det er jo ikke rigtigt!

God fornøjelse!

september 2 2023
Af: KSUhold

Det er nu tid til, at klubberne får afklaret hvor mange hold I ønsker at stille med i den kommende sæson i holdturneringen i 1. Hovedkreds. Og efter I har besluttet dette - så få tilmeldt holdene til undertegnede.

Som altid kan man stille med både 8-mands hold og 4-mandshold. Og gerne så mange som muligt!

Tilmelding senest søndag 24. september.

Hvis der er enkelte runder hvor jeres hold ikke kan spille på hjemmebane må I godt skrive det. Ligeledes hvis I ønsker at jeres hold har hjemmekampe samtidig (eller det modsatte). 

Holdturneringen vil blive afviklet i ugerne 44-46-48-50-3-5-11 Den afsluttede fællesrunde forventer vi bliver afviklet i Tapeten, Ballerup lørdag 16 marts. 

Når I har tilmeldt holdene til mig, sætter vi holdene op i de enkelte rækker og der vil så blive åbnet for registrering af styrkeliste m.m. Når det sker bliver I selvfølgelig informeret.

Bemærk at vi har to nye holdturneringsledere fra i år, og tusind tak til Peter Olsen for hans store indsats i de mange år, han har stået for det.

Venlig hilsen

Holdturneringsleder i KSU

Holger Lodahl og Erik Jarlnæs

I skal stadig benytte e-mail adressen: holdturnering@ksu.dk

Alle nyheder
Deltagere
Alle resultater

Rækker

Navn
Mesterrækken Tabel
1. Række Tabel
2. Række Tabel
3. Række Tabel
4. Række Tabel
5. Række Tabel
test Tabel

Seneste resultater

Dato Række Hold Res