Arbejder ...

loading
oktober 26 2020
Af: Lars Erik Linderod

Da loftet over antal deltagere i forsamlinger med virkning fra 26/10. er sænket fra 50 til 10 personer, har det været nødvendigt foreløbig at aflyse 1. og 2. runde i A- og B-rækkerne samt 2. runde i Mesterrækken. Vi arbejder på at finde en løsning, der respekterer det nye 'loft' og samtidig gør det muligt at afvikle holdkampene.

oktober 17 2020
Af: Lars Erik Linderod

Der har vist sig et behov for præcisering af Corona-retningslinjerne - her er version 2.0:
 • der skal være luftet godt ud i spillelokalerne
 • dørhåndtag på døre til spillelokalet, bordplader på borde (og stole, der og på de steder, hvor det giver mening) der skal anvendes til holdkampen samt knapper på skakure skal være sprittet af eller rengjort med et rengøringsmiddel. Hvis brætter og brikker har 'været i karantæne', dvs. ikke været anvendt i de sidste 48 timer inden kampen, er rengøring af disse ikke nødvendig
 • der skal være adgang til håndsprit
 • pladskravet på 2 m2 pr. person skal være overholdt (2 m2 er kravet ved aktiviteter, der i alt væsentligt foregår stillesiddende)
 • kantine: jeg opfordrer til, at der kun sælges emballerede varer, og stoler på, at klubberne selv kan finde ansvarlige måder at sælge kaffe og te. Hvis man ikke er tryg ved dette, må man selv medbringe drikkevarer og krus el. lign.
 • der er en afstands-anbefaling på 1 meter. Det gælder afstanden 'fra næse til næse' og har intet med bordenes bredde at gøre. Jeg forestiller mig, at det efterleves ved, at den spiller, der er i trækket 'har retten til brættet', så at den spiller, der lige har trukket, rykker sin stol tilbage eller på anden måde skaber den fornødne afstand. Inden kampen skal kamplederen indskærpe dette.
 • Kamplederen skal under kampen skal være opmærksom på, at spillerne respekterer afstands-anbefalingen. Skulle der opstå tidnød, hvad der jo nok gør i nogle partier, skal kamplederen undgå at forstyrre spillerne unødigt, idet risikoen for smitte ved kortere afstand end 1 meter over en kortere periode er ret ringe.
 • anvendelse af mundbind er frivillig.
 • vi kan ikke indføre strengere regler end de ansvarlige myndigheder. Hvis ovenstående ikke er nok til, at man føler sig tryg, er løsningen: ikke at melde sig til holdskak.
 • hvis sundhedsstyrelsens retningslinjer bliver ændret, vil ovenstående blive ændret i overensstemmelse hermed.
 • Da kamplederen i henhold til ovenstående har flere opgaver end sædvanligt, vil jeg i denne sæson ikke være tilbøjelig til at tillade spillende kampleder. Jeg opfordrer til, at man hjælper hinanden på tværs af klubberne med at skaffe kampledere.

Venlig hilsen

Lars Erik Linderod

Holdturneringsleder i 8. Hovedkreds
 

oktober 5 2020
Af: Lars Erik Linderod

Jørgen Scheuer, Frederikssund skakklub, og Svend Erik Førby Sørensen, Helsingør, er fritaget fra noteringspligt, mod at der i hvert af deres partier trækkes 10 minutter fra deres betænkningstid. 

Alle nyheder
Deltagere
Alle resultater

Rækker

Navn
Mesterrækken Tabel
A-rækken Tabel
B-rækken Tabel
C-rækken Tabel

Seneste resultater

Dato Række Hold Res
28-10-2020 C-rækken Solrød 2 - Nordkalotten 3 2 - 2
25-10-2020 Mesterrækken Roskilde 1 - Frederikssund 1 4 - 4
25-10-2020 Mesterrækken ASK 2 - Sjælsø 1 1½ - 6½
25-10-2020 Mesterrækken Hillerød 3 - Helsingør 2 5½ - 2½