Arbejder ...

loading
marts 16 2023
Af: VagnLauritzen

Kolding 2 vandt oprykningsgruppen, så holdet er nu kvalificeret til at deltage i A-rækken næste sæson.
Alle resultater er godkendte, og turneringen indberettes i morgen, hvis der ikke indløber protester.

marts 12 2023
Af: VagnLauritzen

I dag blev de sidste runder i 1.- og 2. division samt Hovedkredsens Mesterrække og A-række spillet.

Først skal der lyde et tillykke til Fredericia, der med en 1.-plads i 1. division gruppe 2 har sikret sig en plads i næste sæsons Skakliga.

Mesterrækkens stævne blev arrangeret af Kolding Skakklub og A-rækken spillede i Vojens.

Mesterrækken blev klart vundet af Horsens, der altså spiller i divisionen næste år. Fredericia 3 blev sidst og må rykke ned i A-rækken; de får sandsynligvis følgeskab af Springeren 2, der blev nr 7, idet der i år rykker to hold (Evans 2 og Varde) ned fra divisionen.

Nyt hold i Mesterrækken bliver Nørre Snede, der vandt A-rækken. Nedrykkere fra A-rækken er Løgumkloster, der besatte sidstepladsen i gruppen, samt sandsynligvis Alssund, der blev nr. 7.

Hvem der rykker op A--rækken afgøres i morgen aften, hvor Kolding 2 og Vamdrup spiller den sidste kamp i opryknings rækken. De har begge vundet over Nørre Snede 2 med henholdsvis 4-2 og 3,5-2,5, så vinderen af morgendagens kamp er nyt A-række hold.

Turneringen afsluttes midt i næste uge; indtil da opfordres holdledere og spillere til at kontrollere at alle resultater er korrekte.

Foreløbig siger jeg tak for i år - tak for en god turneringe uden problemer.

 

 

februar 19 2023
Af: VagnLauritzen

Kun to af vinderne i B rækkerne ønsker at spille om oprykning til A-rækken, så matchen bliver afviklet i uge 9 på hjemmeklubbens spilleaften. Lodtrækningen blev, at Vamdrup får hjemmekamp mod Nørre Snede; den spilles altså mandag, den 27. februar kl. 19 i Vamdrup.

Efterfølgende har Kolding 2 fundet mandskab til at være med, og begge de andre deltagere har indvilliget i at lade dem være med. Kolding har valgt at spille to udekampe, så de spiller mod Nørre Snede mandag, den 6. marts og mod Vamdrup den 13. marts.

november 17 2022
Af: VagnLauritzen

6 mands resultatkortet er nu tilgængeligt via menuen her til højre. Der er også kommet en fane på med information om præmier samt en fane hvor man kan finde et samlet hæfte med reglement, instruks og vejledning samt link til Fides regler. 

oktober 31 2022
Af: VagnLauritzen

Første runde i Mesterrækken blev spillet i går, og kampene i de øvrige rækker spilles i løbet af ugen (bortset fra en enkelt kamp, der er udsat).
Som tidligere venter jeg et par dage med godkendelse af resultaterne, så spillere og holdledere har lejlighed til at kontrollere indtastningerne.

oktober 24 2022
Af: VagnLauritzen

Jeg har netop kontrolleret styrkelister, holdopstillinger mv, og det ser stort set ud til at være ok. Nogle klubber har ikke angivet holdledere / kontakt for holdene. For dem, der ikke har gjort det, når vi starter turneringen vil jeg sætte klubbens kontakt ind.
Jeg har lovet at lave en vejledning for holdledere med anvisning på, hvordan man taster holdresultater ind - det kan jeg ikke gøre (uden væsentlig bøvl) før turneringen er startet, så den bliver lavet og sendt til klubberne søndag morgen.

oktober 5 2022
Af: VagnLauritzen

Grupper og rundeskemaer er nu oprettet og klubberne kan oprette styrkelister og sætte holdledere på.

september 17 2022
Af: VagnLauritzen

De sidste klubber har nu meldt sig på banen, og resultatet er:
8 hold i Mesterrækken (Tønder 1, Gråsten 1, Kolding 1, Esbjerg 2, Horsens, Springeren 2, Stouby og Fredericia 3).
8 hold i A-rækken (Alssund 1, Nørre Snede 1, Ribe, Vojens 1, Evans 3, Haderslev 2, Varde 2 og Løgumkloster (reelt Tønder 2)).
16 hold i B-rækken ( Esbjerg 3, Fredericia 4, Fredericia 5, Fredericia 6, Gråsten 2, Jerne, Kolding 2, Nørre Snede 2, Nørre Snede 3, Alssund 2, Evans 4, Evans 5, Springeren 3, Tønder 3, Vamdrup og Vojens 2).

16 hold i B-rækkerne kunne friste til to 8-holds grupper, men for at undgå for lange køreafstande (og for at overholde reglementet) bliver opdelingen to 5-holds grupper og en 6-holds gruppe. 

 

Det første forslag til gruppeinddeling er så småt ved at være klar - det forventes sendt ud en af de nærmeste dage.

september 13 2022
Af: VagnLauritzen

Da tilmeldingsfristen udløb søndag aften manglede stadig tilmelding fra to klubber, der begge er kvalificerede til at spille i mesterrækken.
De er blevet mindet om den manglende tilmelding, og jeg går da ud fra, at de stiller op, således at mesterrækken kommer til at bestå af Tønder 1, Gråsten 1, Kolding 1, Esbjerg 2, Horsens, Springeren 2, Stouby og Fredericia 3.

I A-rækken, der spiller med 6 mands hold var der 7 kvalificerede, heriblandt 2 hold fra Evans. Evans har imidlertid valgt kun at tilmelde et hold, så rækken er suppleret med Varde og Løgumkloster, der begge blev nr 2 i deres 4-mands gruppe i den foregående sæson, den tredje af toerne, Kolding har ikke ønsket at rykke op.

A-rækken består altså af Alssund 1, Nørre Snede 1, Ribe, Vojens 1, Evans 3, Haderslev 2, Varde 2 og Løgumkloster (reelt Tønder 2).

I B-/C-rækkerne er der tilmeldt 12 hold: Gråsten 2, Jerne, Kolding 2, Nørre Snede 2, Nørre Snede 3, Alssund 2, Evans 4, Evans 5, Springeren 3, Tønder 3, Vamdrup og Vojens 2.

Nu går arbejdet med puslespillet i gang; første forslag sendes ud til klubberne senest fredag, den 23. september.

august 7 2022
Af: VagnLauritzen

Hermed indbydes alle klubber i Sydjysk Hovedkreds til sæsonens holdturnering.

Tilmelding af hold skal ske pr mail til hold@sydjysk-hk.dk senest:

Søndag, den 11. september 2022

Klubberne opfordres til at byde ind med afholdelse af afslutningsstævne i deres gruppe.

Ved tilmeldingen bedes klubberne angive om der er specielle krav, der skal overholdes vedrørende spillestedet, og for hold i A-, B- og C-rækkerne skal det angives, dersom man ikke kan spille med den primære betænkningstid (90 minutter pr spiller til hele partiet med et tillæg på 30 sekunder pr træk) enten på grund af restriktioner, der begrænser den samlede spilletids længde, eller fordi man ikke har adgang til elektroniske ure. Hvis man ikke er i besiddelse af elektroniske ure (i tilstrækkeligt antal) opfordres man til ved hjemmekampe at tage kontakt til modstanderholdet for eventuelt lån.

Der er mulighed for at stille med blandede hold fra flere klubber i A-, B- og C-rækkerne. Det skal angives ved tilmeldingen, hvis man ønsker at gøre brug af denne mulighed.

Idet det forudsættes at klubberne overholder tilmeldingsfristen (og man behøver ikke at vente til sidste dag, før fristen udløber), vil forslag til spilleplan blive tilsendt klubberne senest fredag, den 23. september 2022; klubberne kan kommentere og gøre indsigelser indtil mandag, den 3. oktober, og den endelige plan vil herefter blive tilsendt klubberne og offentliggjort på holdskak.skak.dk og/eller sydjysk-hk.dk senest i løbet af uge 41.

Hvis det mod forventning skulle vise sig, at en klub, der er kvalificeret til at spille i Mester- eller A-rækken, ikke kan stille hold til dette, bedes det meddelt turneringslederen så tidligt som muligt, for at der bliver tilstrækkelig tid til at finde et erstatningshold.

 

Indskud:

 

Der opkræves 250 kr. pr. hold i indskud i Mesterrækken, 225 kr. pr. hold i A-rækken og 200 kr. pr. hold i B- og C-rækkerne.

 

 

Spilletidspunkter:

Mesterrækken spiller på følgende søndage: 30/10, 13/11, 4/12-2022 og 15/1, 29/1, 26/2 og 12/3-2023.

A-, B-, og C-rækkerne spiller på hjemmeholdets klubaften i ugen efter, dvs. i ugerne 44, 46, 49, 3, 5, 9 og 11. Det afsluttende stævne for A-rækken spilles som søndagskamp, den 12. marts. Finalen i slutspillet for B-rækkerne lægges så vidt muligt også den 12. marts.

I Mesterrækken spilles med 8-mandshold. Ret til deltagelse har følgende hold:

Tønder 1, Gråsten 1, Kolding 1, Esbjerg 2, Horsens 1, Springeren 2, Stouby 1 og Fredericia 3.

I A-rækken spilles med 6-mands hold. Ret til deltagelse har følgende hold: Alssund 1, Nørre Snede 1, Ribe 1, Vojens 1, Evans 3, Evans 4 og Haderslev 2.

A-rækken spiller deres kampe (runde 1-6) på hverdagsaftener. Såfremt afstanden mellem klubberne er mere end 70 km, kan udeholdet forlange, at kampen flyttes til om søndagen. Dette skal meddeles såvel hjemmeholdet som turneringslederen senest 14 dage før kampen oprindeligt var fastsat.

Som det ses, er der kun 7 direkte kvalificerede hold til A-rækken; derfor vil de klubber, der i sæsonen 2021-2022 placeredes på 2.-pladsen i de tre 4-mands-grupper blive spurgt direkte, om de kan og vil rykke op i A-rækken. Andre klubber kan naturligvis melde sig derudover.

Turneringssystemet for B- og C-rækkerne afhænger af antal hold:

Der påregnes 15 - 24 tilmeldte hold, og det vil betyde, at alle hold placeres i B-rækken, og at disse spiller i 3 eller 4 geografiske opdelte grupper á 5, 6 eller 7 hold. Gruppevinderne spiller slutspil med 6-mands hold om oprykning til A-rækken.

For andre holdantal og for øvrige detaljer henvises til reglementet på hjemmesiden se Turnerings detaljer (skak.dk).

juli 27 2022
Af: VagnLauritzen

Indbydelsen er ved at blive udfærdiget og vil snart kunne ses her på siden; den vil også blive sendt til klubberne.

Kvalificerede til at spille i Mesterrækken: Tønder 1, Gråsten 1, Kolding 1, Esbjerg 2, Horsens 1, Springeren 2, Stouby 1 og Fredericia 3.

Kvalificerede til at spile i A-rækken er: Alssund 1, Nørre Snede 1, Ribe 1, Vojens 1, Evans 3, Evans 4 og Haderslev 2.

Alle nyheder
Deltagere
Alle resultater

Rækker

Navn
Mesterrækken Tabel
A-rækken Tabel
B-række nord Tabel
B-række midt Tabel
B-række syd Tabel
Oprykningskampe Tabel

Seneste resultater

Dato Række Hold Res
13-03-2023 Oprykningskampe Vamdrup 1 - Kolding 2 3 - 3
12-03-2023 A-rækken Alssund 1 - Nørre Snede 1 1 - 5
12-03-2023 A-rækken Varde 2 - Haderslev 2 1½ - 4½
12-03-2023 A-rækken Evans 3 - Løgumkloster 4 - 2
12-03-2023 A-rækken Vojens 1 - Ribe 2½ - 3½
12-03-2023 Mesterrækken Kolding 1 - Springeren 2 4 - 4
12-03-2023 Mesterrækken Horsens 1 - Tønder 1 5½ - 2½
12-03-2023 Mesterrækken Stouby 1 - Gråsten 1 4 - 4
12-03-2023 Mesterrækken Fredericia 3 - Esbjerg 2 2 - 6
06-03-2023 Oprykningskampe Nørre Snede 2 - Kolding 2 2 - 4
28-02-2023 A-rækken Løgumkloster - Vojens 1 ½ - 5½
28-02-2023 A-rækken Ribe - Evans 3 3 - 3
27-02-2023 A-rækken Haderslev 2 - Alssund 1 5 - 1
27-02-2023 A-rækken Nørre Snede 1 - Varde 2 6 - 0
27-02-2023 Oprykningskampe Vamdrup 1 - Nørre Snede 2 3½ - 2½
26-02-2023 Mesterrækken Esbjerg 2 - Kolding 1 3½ - 4½
26-02-2023 Mesterrækken Horsens 1 - Springeren 2 5½ - 2½
26-02-2023 Mesterrækken Stouby 1 - Tønder 1 6 - 2
26-02-2023 Mesterrækken Gråsten 1 - Fredericia 3 6 - 2
06-02-2023 B-række nord Fredericia 6 - Nørre Snede 2 0 - 4
06-02-2023 B-række nord Fredericia 5 - Nørre Snede 3 2½ - 1½
02-02-2023 B-række syd Gråsten 2 - Vojens 2 2 - 2
02-02-2023 A-rækken Evans 3 - Varde 2 3 - 3
01-02-2023 A-rækken Alssund 1 - Vojens 1 2 - 4
31-01-2023 B-række midt Springeren 3 - Jerne ½ - 3½
31-01-2023 B-række midt Esbjerg 3 - Kolding 2 ½ - 3½
31-01-2023 A-rækken Løgumkloster - Ribe 2 - 4
30-01-2023 B-række syd Vamdrup - Tønder 2 3½ - ½
30-01-2023 B-række nord Nørre Snede 3 - Evans 4 2½ - 1½
30-01-2023 B-række nord Nørre Snede 2 - Evans 5 3 - 1
30-01-2023 A-rækken Nørre Snede 1 - Haderslev 2 3½ - 2½
29-01-2023 Mesterrækken Tønder 1 - Esbjerg 2 5 - 3
29-01-2023 Mesterrækken Horsens 1 - Stouby 1 6 - 2
29-01-2023 Mesterrækken Gråsten 1 - Kolding 1 3½ - 4½
29-01-2023 Mesterrækken Springeren 2 - Fredericia 3 5 - 3
19-01-2023 B-række nord Evans 5 - Fredericia 5 1½ - 2½
19-01-2023 B-række nord Evans 4 - Fredericia 6 3 - 1
19-01-2023 A-rækken Evans 3 - Nørre Snede 1 2½ - 3½
18-01-2023 B-række syd Alssund 2 - Gråsten 2 2½ - 1½
17-01-2023 B-række midt Jerne - Fredericia 4 1½ - 2½
17-01-2023 B-række midt Esbjerg 3 - Springeren 3 3½ - ½
17-01-2023 A-rækken Varde 2 - Løgumkloster 5 - 1
16-01-2023 B-række syd Vojens 2 - Vamdrup 0 - 4
16-01-2023 A-rækken Haderslev 2 - Vojens 1 3½ - 2½
15-01-2023 A-rækken Alssund 1 - Ribe 2½ - 3½
15-01-2023 Mesterrækken Esbjerg 2 - Gråsten 1 5 - 3
15-01-2023 Mesterrækken Kolding 1 - Tønder 1 4½ - 3½
15-01-2023 Mesterrækken Fredericia 3 - Horsens 1 2 - 6
15-01-2023 Mesterrækken Springeren 2 - Stouby 1 2 - 6
02-01-2023 B-række syd Tønder 2 - Vojens 2 2½ - 1½