Arbejder ...

loading

Aflysning af Holdturneringen i Sydjysk Hovedkreds

13-01-2021
Så kom udmeldingen fra regeringen; restriktionerne forlænges. Bestyrelsen i hovedkredsen har den sidste uges tid været stemt for at aflyse turneringen helt, men vi har, som tidligere meddelt, afventet udmeldingen. At aflyse turneringen har også været den overvejende holdning i de tilbagemeldinger, jeg har fået. Dette er derfor det, der nu sker; alle fremtidige kampe i denne sæson aflyses.
Læs mere

Forlængelse af restriktionerne

03-01-2021
De forlængede restriktioner gør, at i hvert fald 4. runde af holdturneringen, der skulle have været spillet i uge 2 (11-15. januar), skal udsættes. Der er rimelig sandsynlighed for at restriktionerne forlænges endnu mere, og derfor også rimelig sandsynligt at vi bliver nødt til at aflyse turneringen helt. Vi afventer udmelding fra myndighederne.
Læs mere

Nye restriktioner

16-12-2020
De nye restriktioner, der blandt andet omfatter stop for indendørs foreningsaktiviteter, vil, dersom de bliver forlænget udover den 3. januar, gøre det umuligt at gennemføre holdturneringen. Indtil videre holder vi muligheden for at gennemføre turneringen åben, men vi beder klubberne være opmærksomme på, hvilke begrænsninger, der bliver lagt for aktiviteterne. Vi melder ud omkring de resterende runder af holdturneringen, når der kommer informationer om hvilke restriktioner, der gælder efter 3. januar. Da kun tre hold har meldt sig til en erstatningsturnering for 4-mands mesterrækkehold vil denne ikke blive gennemført.
Læs mere

Koldings 2.-hold i 4-mands række 1 er trådt ud af turneringen

01-12-2020
Kolding har meddelt, at de ikke finder det forsvarligt at fortsætte i holdturneringen under de nuværende forhold, så de har valgt at trække deres hold ud af 4-mands række 1.
Læs mere

Aflysning af Mesterrækkerne

27-11-2020
Sydjysk Hovedkreds har på baggrund af de gældende forsamlingsretningslinjer og usikkerheden om, hvornår og hvordan de eventuelt lempes valgt at aflyse denne sæsons holdturnering for Mesterrækkerne.
Læs mere

Udsatte kampe i runde 2

10-11-2020
Alle 8-mands kampe (Mesterrækkerne) er jo udsat. Følgende 4-mandskampe er udsat: Række 1:Evans 4 - Kolding 2 Række 2: Løgumkloster - Alssund 2 Den udsatte kamp i gruppe 2 fra runde 1: Alssund 2 - Springeren 3 er aftalt til at blive spillet onsdag, den 18. november.
Læs mere

Aflysninger i uge 44

26-10-2020
Udover at alle kampe i Mesterrække 2 jo er aflyst på grund af forsamlingsbegrænsningen, er følgende kampe i 4-mands grupperne blevet aflyst efter gensidig aftale mellem holdene: 4-mands række 2: Løgumkloster - Tønder 2 og Alssund 2 - Springeren 3.
Læs mere

Godkendelse af resultater

26-10-2020
For en god ordens skyld skal jeg meddele, at jeg ligesom sidste år generelt venter med godkendelse til 2 dage efter afviklingen. Dette for at muliggøre at spillerne og udeholdets holdleder kan kontrollere at resultatet er korrekt angivet.
Læs mere

Aflyste kampe i Mesterrække 1

25-10-2020
Efter gensidig aftale mellem klubberne er tre af søndagens kampe aflyst: Haderslev 2 - Evans 2 Tønder 1 - Horsens Kolding 1 - Springeren 2
Læs mere

De nye Corona restriktioner

24-10-2020
Karl Posselt har netop sendt en skrivelse til alle klubber, og for holdturneringen er essensen: For Mesterrække 1: Alle kampe i 2. runde (8. november) udsættes. For Mesterrække 2: Alle kampe i 1. og 2. runde (uge 44 og 46) udsættes. Matcherne i 4 mands rækkerne afvikles, såfremt det er muligt. Hvis blot ét af holdene i en match ikke er trygge ved at skulle spille, aftales en aflysning/udsættelse, og HK-turneringslederen orienteres straks. Det gælder også søndagskampene den 25-10-2020 i Mesterrække 1.
Læs mere

Anbefalinger vedr. Covid 19

19-10-2020
Dansk Skak Union har udarbejdet et sæt anbefalinger for holdkampe i forhold til Covid19. se det i menuen til højre.
Læs mere

Turneringsskemaer er oprettede

09-10-2020
Skemaerne er nu opdaterede. Styrkelister skal oprettes i systemet af klubberne inden den 22. oktober, og samtidig skal holdleder for de enkelte hold angives.
Læs mere

Oplæg til turneringsplaner er udsendt.

20-09-2020
Der er nu udsendt et oplæg til turneringsplanerne til hovedkredsens klubber. Der er en frist for indgivelse af kommentarer eller forslag til ændringer indtil 28. september. Det har været nødvendigt at foretage supplering af Mesterrække 2, da to klubber har valgt ikke at stille op til trods for at være kvalificerede. Vojens, der blev placeret som nr 8 sidste år, og Gråsten der tabte oprykningskampen mod Jerne, er trådt ind i stedet for Springeren og Evans.
Læs mere

Indbydelsen er nu sendt ud

07-08-2020
Hermed indbydes alle klubber i Sydjysk Hovedkreds til sæsonens holdturnering. Tilmelding af hold skal ske pr mail til hold@sydjysk-hk.dk senest: Søndag, den 6. september 2020
Læs mere