Arbejder ...

loading
billede

Afslutning

16-03-2022
De sidste holdkampe i hovedkredsens turnering 2021-2022 blev spillet i går aftes.
Læs mere

Holdturneringen (næsten) afsluttet

13-03-2022
De to mesterrækker afsluttedes i dag, og det samme gælder 1. og 2. division. To af vores 4-mandsrækker er også afsluttet. 4- mands række 3 afsluttes på tirsdag, og Skakligaen i næste weekend.
Læs mere

Fejl i programmet rettet

10-02-2022
Jeg er blevet gjort opmærksom på en fejl i programmet og har rettet den, men for at forsøge at sikre at ingen kører forgæves: Sidste runde i 4-mandsrække 2 spilles tirsdag, den 1. marts og ikke som tidligere fejlagtig angivet den 28. februar.
Læs mere

Nye spillere

06-01-2022
I forbindelse med kvartals- (og års-) skiftet er der sket lidt nytilmeldinger og dermed ændring af styrkelister. For de af jer, der har downloaded eller printet styrkelister, gælder derfor, at I bør kontrollere med de lister, der findes her på siden. Jeg gør opmærksom på, at endnu har ikke alle klubber givet besked om indplaceringen, så der kan komme ændringer også efter i dag.
Læs mere

Covid-19 og Sydjysk Hovedkreds´ Holdturnering

06-01-2022
Trods smittestigning i samfundet ser der ikke ud til at være optræk til nye restriktioner ift. foreningslivet, og bestyrelsen for Sydjysk Hovedkreds fastholder derfor den tidligere udmelding fra den 20. december.
Læs mere

Næste runde i forhold til Corona smitten.

21-12-2021
I forlængelse af de myndighedernes restriktioner og anbefalinger (med virkning fra 17-12-2021) og beslutningen om at udsætte 4. runde af Divisionsturneringen har bestyrelsen for Sydjysk Hovedkreds drøftet situationen her næsten 4 uger før næste holdturneringsrunde. Her og nu sker der ingen ændringer ift. de tidligere udmeldte Coronaforholdsregler Vi forventer ikke at udsende nye meldinger, før vi er kommet ind i 2022. Vi vil naturligvis følge udviklingen nøje og være klar til at handle og informere, hvis der skulle komme nye restriktioner, der giver anledning til at ændre på turneringplanen Klubber, der får udfordringer med Covid-19-smitte bedes kontakte Holdturneringslederen (se kontaktinfo i menuen til højre)
Læs mere

Kontaktoplysninger samt Coronatiltag

20-12-2021
Jeg er blevet gjort opmærksom på, at der mangler kontaktoplysninger på denne side - de er nu tilføjet som et punkt under INFO i højre menu. I forlængelse af aflysningen af divisionsturneringens 4. runde drøfter hovedkredsens forretningsudvalg, om vi skal gøre det samme for vores holdturnering. Information kommer ud snarest muligt.
Læs mere

Orientering om Corona, reglementer og styrkelister

14-11-2021
Der er sendt information ud til klubberne og til holdlederne omkring Corona situationen og om en ny instruks til arrangører, kampledere og holdledere. Begge dele kan findes her på siden under Yderligere info.
Læs mere

Ændringer på styrkelisten

13-11-2021
I forhold til de oprindelige styrkelister er der sket følgende ændringer: Vojens har fået en ny spiller, Ken Geil Jørgensen, der er kommet ind på 7. pladsen Kolding har fået en ny spiller, Søren Josenius, der er kommet ind på 15. pladsen Ribes styrkeliste er ændret så rækkefølgen passer til brætnummereringen (4. og 5.bræt)
Læs mere

Godkendelse af resultater

31-10-2021
Turneringen er nu i gang og resultaterne fra Mesterrække 1, første runde er tastet ind. Som sidste år vil jeg bede holdledere og spillere om at kontrollere de indtastede resultater. Først om et par dage vil jeg derefter godkende dem. Dette gælder for alle rækker.
Læs mere

Klar til start

28-10-2021
På søndag starter holdturneringen. Husk at uret stilles en time tilbage natten til søndag (så I ikke kommer en time for tidligt). Ratingtallene er opdaterede pr. dags dato, og styrkelisterne låses også pr i dag.
Læs mere

Turneringsskemaer er nu oprettet

16-10-2021
Styrkelisterne skal nu oprettes af klubberne og holdledernes data sættes ind.
Læs mere

Indbydelsen er nu sendt ud

20-08-2021
Indbydelsen er sendt til klubberne, og tilmeldingsfristen er den 12. september.
Læs mere