Arbejder ...

loading
marts 11 2023
Af: HKJakobsen

Ændret Mandag den 6/3
I denne sæsons holdkampe er der meget jævnbyrdighed i kampen om oprykning i alle rækker.
I mesterrækken er der ikke de store overraskelser i 6. runde og her har holdene fra Lolland og Falster lagt sig side om side i toppen af rækken med hele 6 point ned til nummer 3. Der rykker formentlig 2 hold ud af 2 division som kommer ned i Mesterrækken. Det er Køge fra 2. division 1 og Faxe fra 2 division 2. Der er en lille mulighed for at Kalundborg også kan rykke ud, men det tror jeg ikke bliver aktuelt.
I A-rækken vandt Kalundborg 2 overraskende og stort over Skovbo 1. Maribo 2 vandt over Præstø 2 og Guldborgsund 2 vandt stort over Korsør 1. Guldborgsund 2 fører nu A- rækken til trods for de er lavest ratet hold i A-rækken.
I B-række 1 skete der ikke de store overraskelser og her kæmper de 2 Næstved hold og Møn om oprykning. Det er lidt specielt at Næstved 3 ligger bedre placeret end Næstved 2.
I B-række 2 vandt Holbæk 3 overraskende og stort over over Køge 4. Øvrige resultater blev nogenlunde som forventet. I B-række 2 har Holbæk overraskende lagt sig i spidsen.

Det er meget usikkert hvordan den kommende holdturnering kommer til at se ud.
2.HK har fremlagt forslag om ændring af holdstørrelsen for A-rækken. Det vil blive behandlet på delegeretmødet den 26 marts.

Samtidig arbejder DSU med omlægning af divisionsturneringen og denne omlægning vil betyde en reduktion på 10 hold i divisionen. Denne ændring er dog ikke færdigbehandlet og vil formentlig først blive aktuel senere..

 

 

Rækker

Navn
Mesterrækken Tabel
A-rækken Tabel
B-række 1 Tabel
B- række 2 Tabel
C- række 1 Tabel

Seneste resultater

Dato Række Hold Res