Arbejder ...

loading
juni 21 2018
Af: HKJakobsen

Bemærk: Nedenstående er hvordan sidste sæsons resultater placerer holdene. Jeg ved allerede nu, at der er klubber der ikke kan eller vil stille op i de rækker de er berettiget til. 

Vordingborg kan ikke stille hold om søndagen i mesterrækken og ønsker derfor at fortsætte i A-rækken.
Dragsholm har pt. ikke medlemmer nok til 8 mandshold i A-rækken.

Mesterrække

Maribo 1  
Faxe 1  
Slagelse 1  
Dianalund 1  
Holbæk 2  
Holbæk 3  
Vordingborg 1  
Køge 3  
   
A-Rækken
Faxe 2  
Sydøstlolland 1  
Korsør 1  
Skovbo 1  
Haslev 1  
Nykøbing Sj. 1  
Dragsholm 1  
Næstved 2  
   
B-Række 
Nykøbing Fl. 1  
Møn 1  
Faxe 3  
Maribo 2  
Maribo 3  
Præstø 2  
Maribo 2  
Præstø 2  
Slagelse 2  
Sorø 1  
Holbæk 4  
Dianalund 2  
Greve 1  
Dianalund 3  
Køge 4  
Faxe 4  

april 12 2018
Af: HKJakobsen

Holdtermin 2018 - 2019
Mesterrækken  Øvrige rækker
28-10-18           uge 44
18-11-18           uge 47
  9-12-18           uge 50
13-1  -19           uge   3
27-1  -19           uge   5
24-2  -19           uge   9
10-3  -19           uge 11
Der er ikke modtaget nogen protest så ovennævnte plan ligger fast. Dog spiller Køges Mesterrækkehold deres uge 9 kamp den 3-3-2019.
Da den 24/2 falder i uge 8 er denne dato i strid med reglementet. Efter hvad jeg ved er Køge eneste mesterrække klub hvor det rammer i ferien. Det er derfor aftalt med Køge at deres kamp spilles den 3/3-19. Protest mod dette skal jeg have modtaget senest den 26/4 2018 klokken 24:00
Alternativt bliver sidste runde for mesterrækken den 24/3-19. 
 

marts 18 2018
Af: HKJakobsen

Sidste runde er spillet med nogen udfordringer i A-rækken, hvor trafikken mellem Nørre Alslev og Udby var brudt sammen. Motorvejen var spærret i flere timer på grund af adskillige glatføre uheld på strækningen og det betød at flere af Maribos og Sydøstlollands spillere ikke kunne nå frem til tiden. Derfor valgte kampleder John Kristensen Maribo (som kun kom lidt for sent) at udskyde kampstart for de kampe hvor ikke alle spillere var nået frem. 
A-rækken var inden sidste runde delt i 2, hvor der var 4 hold der kæmpede om oprykning og 4 hold der kæmpede om nedrykning. I 3 af kampene løb favoritterne ind i store nederlag og i fjerde kamp vandt favoritten overraskende stort. Det betød at Vordingborg og Køge rykker op og  Maribo 2 og Præstø 2 rykker ned. Det betyder samtidig at alle Køges 3 hold i holdturneringen rykker op og samtidig rykkede deres hold i divisionen også op. Det er bare flot og kun holdet i A-rækken vandt ikke rækken, men rykker op som nr. 2.
I mesterækken skete der ikke de store overraskelser i sidste runde og Køges oprykning var for længst afgjort så her var kun lidt spænding om 2. pladsen samt nedrykningspladsen og slutstillingen blev stort set som forventet i forhold til holdenes styrke. Det blev Nykøbing Sj der må tilbage i A-rækken.
B-række 1 var der 2 overraskelser nemlig Maribo 3s sejr over Haslev 2 og Sydøstlollands sejr over Møn. Sydøstlolland kom lidt sent i omdrejninger i turneringen og måtte derfor overraskende rykke ud. Haslev 1 levede op til favoritværdighen og rykker op.
I B-række 2 var Holbæks sejr Dianalund 2 overraskende, det samme var Sorøs 4-0 sejr over NykøbingSj 2. Slagleses sejr over Greve var uventet stor. Tak for denne sæson.

marts 12 2018
Af: HKJakobsen

A-rækken spiller lørdag en meget spændende sidste runde, hvor mange ting skal afgøres. Både oprykning og nedrykning. Sidste runde spilles som bekendt hos Skovbo i Borup.
Samme dag er der et stort kunstarrangement i stueetagen med blandt andet nøgentegning.
Det betyder at skakfolkene skal benytte en anden indgang og holdlederne skulle være orienteret om dette. Vi skal samtidig bede spillerne udvise hensyn og respekt for deltagerne i kunstarrangementet.

marts 9 2018
Af: HKJakobsen

Så nærmer afgørelsen sig.
I mesterrækken var der ikke de store overraskelser, måske lidt overraskende at Dianalund fik 4-4 mod Slagelse. Køge har sikret sig oprykning.
I A-rækken svigtede alle favoritterne og Maribo tabte hele 6-2 til Præstø og rykkede dermed på en nedrykningsplads. I denne række er der faktisk ingen hold der følger forventningerne. Der er 2 oprykkere i A-rækken og der er hård kamp om disse pladser. Vordingborg - Korsør spilles først på onsdag.
I B-række 1 var der kun Haslev 1 der kunne leve op til favoritværdigheden, de øvrige øvrige favoritter skuffede. Her har favoritten Haslev 1 nu indtaget førstepladsen.
Også B-række 2 måtte de fleste favoritter ned med nakken. Specielt Dianalund 3s sejr over Nykøbing S var overraskende og stor. I denne gruppe har Dragsholm lagt sig i spidsen og fører med 3 point inden sidste runde så de skal nok ud og finde flere medlemmer da 6 mand er lige lidt nok til et 8 mands hold til næste år.
Begge C-rækker er nu færdigspillet.
I C-række 1 blev der afsluttet med dobbeltrunde i stævne. Her stod Maribo for de største overraskelser først en positiv mod Præstø og derefter en negativ mod Faxe. Maribos nederlag i sidste runde betød at Faxe blev oprykker. Efter sigende først afgjort i stævnets sidst afsluttede parti. Tillykke til Faxe.
I C-række 2 stod Nykøbing Sj for en overraskende sejr over Korsør. I denne række var Køge jo allerede oprykket. Tillykke til Køge.

marts 4 2018
Af: HKJakobsen

2. division er afsluttet og der blev ingen nedrykkere til Mesterrækken. Det betyder så at der bliver 2 hold fra A-rækken der skal rykke op.

februar 10 2018
Af: HKJakobsen

Grundet stor opbakning og pres fra bestyrelsen, samt opfordring fra en del klubber og mange medlemmer har, jeg besluttet at fortsætte.

Det har været en svær beslutning, som først efter en time langt telefonmøde med formanden faldt på plads. Jeg skal derfor bede klubberne om at søge samarbejdet fremfor konfrontationen, så vi i fællesskab kan prøve at få holdturneringen til at fungere. 

Se formandsord på info siden.

februar 5 2018
Af: HKJakobsen

På direkte opfordring og mange forespørgsler, har jeg nu lagt kendelser og anke under yderligere info.

februar 1 2018
Af: HKJakobsen

I 5 runde skete der flere overraskelser.
I Mesterrækken er Køge nu ved at sikre sig oprykningen og det er ikke nogen større overraskelse. Dianalunds 4-4 mod Holbæk 2 lidt overraskende og Holbæk 3s sejr over Nykøbing S samt Maribos sejr over Faxe noget overraskende. Det betyder til gengæld at stillingen nu nærmer sig det forventede, men der kan nå at ske meget i de sidste 2 runder.
I A-rækken var der kun en overraskelse. men den var til gengæld kæmpestor. Den kom i topkampen Vordingborg - Sydøstlolland hvor sidst nævnte mødte op som favoritter, men blev sendt hjem med et nederlag på 7-1. Så her fører Vordingborg overraskende rækken med 3 point foran de 2 forfølgere Faxe og Køge.
I B-række 1 skete der kun mindre overraskelser og her har favoritterne Haslev 1 nu indtaget førstepladsen.
I B-række 2 kom der 2 store overrakelser i form af Dragsholms 3-1sejr over Holbæk samt Greves 3-1 sejr over Sorø samtidig vandt Dianalund 2 lidt større end forventet. I denne række er Dianalund 2 af tekniske årsager registreret med ½ point formeget efter den vundne ankesag.
I C-række 1 var begge sejre lidt overraskende og der er nu lagt op til en spændende dobbeltrunde næste gang. Kun Sydøstlolland ser ud til at være koblet af og de var ellers rækkens favoritter, men det er jo derfor vi spiller om det.
C-række 2 bød ikke på de store overraskelser i denne runde, men det er overraskende at Køge har vundet rækken. De kan ikke hentes da de vinder sidste runde uden kamp. 
Dette kan så meget vel være min sidste rapport da jeg PT overvejer at stoppe. Det er ikke fordi jeg har tabt en ankesag, men fordi der er et par klubber der misbruger reglerne på det groveste og en enkelt klub der totalt nægter at samarbejde og bruger alle midler for at undgå dette samarbejde. Jeg bruger rigtig mange timer på dette frivillige arbejde og vil godt bruge endnu flere, men ikke på disse betingelser. Jeg træffer min endelge beslutning sidst i uge 6, men der skal nok komme nye betingelser på bordet for at jeg fortsætter.

 

januar 28 2018
Af: HKJakobsen

Den sag, som jeg har nævnt i referatet for B-række 2 i runde 3 er nu resulteret i en protest angående match point i kampen Dianalund 2 - Greve 1. Turneringskomiteen har den 28/1 modtaget protesten.
Dianalund har fået medhold i protesten.

Det betyder samtidig at jeg overvejer min fremtid som HTL og bestyrelsesmedlem.
Jeg melder endeligt ud sidst i uge 6.

januar 27 2018
Af: HKJakobsen

Hermed et referat fra 4.runde. Jeg vil starte med at undskylde det lidt sene tidspunkt, som blandt andet skyldes forberedelse til bestyrelsesmødet i 2.HK og opgaver før og efter dette, der bevirkede at referatet gik i glemmebogen. 
Der er ikke sket de helt store resultatmæssige overraskelser i 4. runde, men da vi nu har afviklet over halvdelen af kampene begynder der at tegne sig et billede af op- og nedrykning i nogle af rækkerne.
I mesterrækken har Køge lagt sig solidt på førstepladsen og selv om de mangler at møde de 2 nærmeste konkurrenter tror jeg de bliver svære at hente.
A-rækken er mere jævnbyrdig, det er dog lidt overraskende at Vordingborg blander sig i topstriden. Der er topkamp i 5 runde mellem Sydøstlolland og Vordingborg.
I B-række 1 er det de forventede tophold der fører, men resten af rækken er mere grumset i forhold til forventningerne. Også her er der topkamp i 5. runde mellem Næstved 2 og Haslev 1.
I B-række 2 har farvoritterne ikke helt levet op til forventningerne. Her har Dragsholm lidt overraskende lagt sig i spidsen, skarpt forfulgt af Holbæk 4 og disse skal også mødes i topkamp i 5. runde.
C-række 1 har ikke spillet i denne runde, da de tidligere spillede dobbelt runde. De spiller så runde 6 i uge 5 for at slutte med dobbeltrunde den 10/3.
I C-række 2 har Køge overraskende lagt sig i spidsen og bliver nok svære at hente da de i sidste runde er sikret en 4-0 sejr grundet Holbæks udtræden

januar 3 2018
Af: HKJakobsen

Klubber og spillere ønskes hermed godt nytår.
Jeg synes holdturneringen er kommet rimeligt fra start og med kun få problemer.
I C-række 1 oplevede jeg, at klubberne indbyrdes, efter at planen var lagt, aftalte 2 fællesstævner hvor der blev spillet dobbeltrunder på lørdage. Det betød at der måtte rykkes lidt rundt på runderne for at det kom til at passe, men jeg har kun hørt positive bemærkninger om planen.

Jeg er allerede gået i gang med at se på næste sæson og hvad der kan gøres bedre.
Der er nogle klubber der både sidste sæson og denne sæson har været meget utilfredse med at der er runde i uge 51. Det er dog et delegeretmøde der har besluttet, at vi skal følge spilleplanen for divisionen.
Der er også mange spillere der har undret sig over at holdturneringen starter så sent. Jeg kan se at kun 3 hovedkredse starter så sent, de øvrige kredse starter 2-4 uger tidligere. 
Jeg mener derfor at vi bør starte et par uger tidligere således at ugen før jul holdes fri til klubbernes juleafslutning. Samtidig undrer det mig at uge 6 er spærret, da jeg ikke kan finde nogen kommuner hvor skolerne holder vinterferie i uge 6.
Jeg overvejer også at ændre tilmeldingsfristen til næste sæson således at M, A og B rækkerne skal tilmeldes samme tid som i år og så en lidt senere tilmelding for C-rækkerne. Så har klubberne lidt længere tid til at finde ud af hvor mange hold de kan stille.
Der er nogle klubber der mener antallet af hjemmekampe contra udekampe er vigtigere end antal kørte kilometer. Det er jeg ikke helt enig i, men modtager da gerne kommentarer både til dette og de øvrige tanker jeg har fremført.
Det var et lille udpluk af de tanker jeg har, om næste sæson.
Holdturneringsleder
Henning Jakobsen

december 23 2017
Af: HKJakobsen

Runde 3 er afsluttet og så er vi næsten halvvejs.
I Mester-rækken var der et par overraskelser. Nykøbings 5-3 over Holbæk 2 og Holbæk 3s 4½- 3½ (rettet til 4-3½ grundet ½ strafpoint) sejr over Maribo på trods af Holbæk mødte med kun 7 mand. Maribo og Slagelse har lidt svært ved at leve op til forventningerne.
I A-rækken var Korsørs 5-3 sejr over Præstø overraskende. Her har Faxe og Sydøstlolland lagt sig spidsen og er ved at skabe hul ned til forfølgerne. Dog kommer Vordingborg halsende lige efter.
I B1-rækken var Maribos 2½-1½ sejr over Sydøstlolland og Faxe 3s 2½-1½ sejr over Haslev 2 begge overraskende. Her overrasker Faxe 3 og Maribo 3 positivt medens Haslev 2 og Sydøstlolland ikke lever op til forventningerne.
I B2-rækken overraskede Holbæk med en 2½-1½ sejr over Nykøbing. Holbæk ligger overraskende nr.1 mens Sorø og Slagelse har svært ved at leve op til forventningerne. I denne række lurer en af den slags sager som tærer kraftigt på holdturneringlederens lyst til jobbet.
I C1-rækken overraskede Maribo med 3-1 over Sydøstlolland. I denne række overrasker Maribo mens Sydøstlolland ikke kan leve op til favoritværdigheden. 
C2-rækken var gået på juleferie.
 

december 7 2017
Af: HKJakobsen

Runde 2 er overstået og der mødte Holbæk 5 kun med 1 mand mod Nykøbing Sj 3 i C-række 2 og Holbæk 5 er dermed ude af turneringen.

I Mester-rækken har Køge lagt sig i spidsen med en 6-2 sejr over Maribo og Køge lever dermed op til favorit værdigheden. Dianalund vandt 7-1 over Nykøbing Sj.

I A-rækken er det Faxe der ligger i spidsen med med nu 2 sejre på 6-2. Sydøstlolland ligger nr. 2, men de kunne ikke helt følge med i denne runde. Her vil jeg lige nævne Præstø der ligger sidst med kun 4 brætpoint, men det sjove er at det er de unge der har scoret de 3½ point. Denne runde blev spillet som fællesstævne i Præstø.

I B-række 1 fører Næstved, som i de 2 første runder kun har sat ½ point til. Næstved spiller i B-rækken fordi de ikke kunne stille et 8 mandshold og dermed være i A-rækken. I næste runde mødes de 4 øverste indbyrdes og dermed får vi at se hvem der skal ud og finde medlemmer, da 3 af klubberne inden for de senere år har sagt nej til at spille i A-rækken grundet mangel på medlemmer.

I B-række 2 er der utrolig stor jævnbydighed og her kan alt ske. Dianalund har lagt sig i front, men har endnu ikke mødt nogen af de nærmeste konkurrenter. Det bliver en spændende række at følge de næste runder.

C-række 1 har siden 1. runde afviklet et stævne på en lørdag, hvor man så spillede 2 runder. Her har Præstø lagt sig i spidsen, Men de kan ikke vinde præmien, da de burde have spillet i B-rækken. Lidt synd at denne klub ikke tror på sin egen styrke.

I C-række 2 ser det ud til at tabellen knækker på midten og Nykøbing Sj, Køge og Skovbo er ved at lægge afstand til de øvrige hold. I denne gruppe stillede Holbæk 5 kun med 1 spiller i deres kamp og deres kampe er derfor ændret til 4-0 til modstanderen og holdet udgået af turneringen.  

december 2 2017
Af: HKJakobsen

Ifølge DSUs hjemmeside vises kampen i Mester-rækken mellem Køge 2 og Maribo 1 live.

november 23 2017
Af: HKJakobsen

Første runde i holdturneringen er afviklet uden nogen problemer.
Der var 2 tilfælde hvor klubben ikke kunne stille fuldt hold. Det betyder i følge reglementet at der skal tildeles strafpoint. Den regel vil jeg bruge meget lempeligt således, at hvis man i god tid har meddelt HTL og modstanderen, at man mangler en spiller, vil der ikke blive tildelt strafpoint og det er der ikke blevet tildelt i første runde.
Hvis en kamp flyttes skal dette meddeles og godkendes af HTL. Det smuttede delvist for den flyttede kamp i første runde.
Der skete nogle mindre overraskelser i første runde. Her skal nævnes Faxe 3s sejr over Sydøstlolland 2 i B-række 1 og i samme række Møn 1s sejr over Nykøbing F 1. I B-række 2  Dianalund 2s snævre sejr over Dianalund 3 samt Holbæk 4s sejr over Slagelse 2. I C-række 2 kan nævnes Køge 4s store sejr over Korsør 2.
C-række 1 har indbyrdes aftalt at spille nogle af kampene som stævner. Første stævne spilles i Maribo på lørdag, hvor man spiller 1 runde klokken 10:00 og anden runde spilles klokken 13:00. Et tilsvarende stævne spilles i Præstø som afslutning. 

november 14 2017
Af: HKJakobsen

Så starter holdturneringen med Mesterrækken på søndag og de øvrige rækker ugen efter.

Kampen Sydøstlolland - Faxe i B-række 1 er flyttet til om mandagen.

Husk: Flytning af kampe skal meddeles holdturneringslederen.

oktober 15 2017
Af: HKJakobsen

Fristen for oprettelse af styrkeliste er forlænget, da den skal ligge senere end divisionsturneringen.

Sidste frist er den 22-10-2017

oktober 14 2017
Af: HKJakobsen

Der kan have været problemer med oprettelse af styrkeliste i C-række 2. Det skyldes en fejl fra min side som nu er rettet.

oktober 13 2017
Af: HKJakobsen

Da Maribo og Sydøstlolland har over 100 km til Skovbo bliver sidste runde afviklet som weekend kamp. Det sker på anmodning fra Sydøstlolland og i henhold til § 4 stk. C i holdturneringsreglementet.

Af hensyn til divisioner og mesterrække vil jeg forsøge at lægge runden på en lørdag. Dette kræver dog at vi kan få lokalet.

oktober 8 2017
Af: HKJakobsen

Kommunevalget bevirker at der ikke kunne skaffes lokaler til fællesrunde i første runde.

Derfor bliver fællesrunderne i runde 2 og 7.

oktober 5 2017
Af: HKJakobsen

Kommunevalget giver problemer i A-rækken.

Der vil komme en ændring.

Der kan komme få andre ændringer. 

oktober 4 2017
Af: HKJakobsen

Så er alle rækker klar og styrkelister skulle kunne oprettes.

september 23 2017
Af: HKJakobsen

I aftes lykkedes det at få de sidste svar fra klubberne i hus.
Nu går arbejdet så i gang med at få det hele til at gå op i en højere enhed.
Der er tilmeldt 2 hold mere end sidste år.
Der var sket en fejl i Mester-rækken med hensyn til hjemmekampe, det er nu ændret så der er en mere retfærdig fordeling af afstands kilometer.

 

august 26 2017
Af: HKJakobsen

Den 18/9 kl. 19:45 mangler der svar fra 4 klubber.

Der er nu tilmeldt 15 hold a 8 mand og 26 hold a 4 mand ialt 41 hold mod 40 hold sidste år, svarende til 224 spillere, samme antal som sidste år.

Mesterrækken er oprettet.

 

Alle nyheder
Deltagere
Alle resultater

Rækker

Navn
Mesterrækken Tabel
A- Rækken Tabel
B- Række 1 Tabel
B- Række 2 Tabel
C-Række 1 Tabel
C-Række 2 Tabel

Seneste resultater

Dato Række Hold Res
19-03-2018 B- Række 1 Haslev 2 - Maribo 3 1½ - 2½
19-03-2018 B- Række 1 Haslev 1 - Nykøbing F 1 2½ - 1½
19-03-2018 B- Række 1 Møn 1 - Sydøstlolland 2 1½ - 2½
19-03-2018 B- Række 1 Faxe 3 - Næstved 2 1½ - 2½
19-03-2018 B- Række 2 Greve 1 - Slagelse 2 ½ - 3½
19-03-2018 B- Række 2 Sorø 1 - Nykøbing Sj. 2 4 - 0
19-03-2018 B- Række 2 Dianalund 3 - Dragsholm 1 ½ - 3½
19-03-2018 B- Række 2 Dianalund 2 - Holbæk 4 1 - 3
18-03-2018 Mesterrækken Dianalund 1 - Holbæk 3 3½ - 4½
18-03-2018 Mesterrækken Nykøbing Sj. 1 - Maribo 1 3½ - 4½
18-03-2018 Mesterrækken Holbæk 2 - Slagelse 1 4½ - 3½
18-03-2018 Mesterrækken Køge 2 - Faxe 1 7½ - ½
17-03-2018 A- Rækken Vordingborg 1 - Faxe 2 6½ - 1½
17-03-2018 A- Rækken Skovbo 1 - Sydøstlolland 1 5½ - 2½
17-03-2018 A- Rækken Korsør 1 - Maribo 2 6 - 2
17-03-2018 A- Rækken Præstø 2 - Køge 3 5 - 3
14-03-2018 A- Rækken Vordingborg 1 - Korsør 1 5 - 3
10-03-2018 C-Række 1 Maribo 4 - Faxe 4 1 - 3
10-03-2018 C-Række 1 Præstø 3 - Sydøstlolland 3 2 - 2
10-03-2018 C-Række 1 Maribo 4 - Præstø 3 3 - 1
10-03-2018 C-Række 1 Faxe 4 - Sydøstlolland 3 1 - 3
07-03-2018 B- Række 2 Dragsholm 1 - Dianalund 2 3 - 1
07-03-2018 B- Række 1 Maribo 3 - Faxe 3 2 - 2
07-03-2018 A- Rækken Maribo 2 - Præstø 2 2 - 6
06-03-2018 B- Række 1 Sydøstlolland 2 - Haslev 1 0 - 4
06-03-2018 A- Rækken Sydøstlolland 1 - Køge 3 4 - 4
06-03-2018 C-Række 2 Skovbo 2 - Sorø 2 3½ - ½
06-03-2018 C-Række 2 Nykøbing Sj. 3 - Korsør 2 3 - 1
06-03-2018 C-Række 2 Holbæk 5 - Køge 4 0 - 4
05-03-2018 B- Række 2 Greve 1 - Holbæk 4 3 - 1
05-03-2018 B- Række 2 Nykøbing Sj. 2 - Dianalund 3 1 - 3
05-03-2018 B- Række 2 Slagelse 2 - Sorø 1 1½ - 2½
05-03-2018 B- Række 1 Nykøbing F 1 - Haslev 2 1½ - 2½
05-03-2018 B- Række 1 Møn 1 - Næstved 2 2 - 2
05-03-2018 A- Rækken Faxe 2 - Skovbo 1 3½ - 4½
04-03-2018 Mesterrækken Maribo 1 - Holbæk 2 5½ - 2½
04-03-2018 Mesterrækken Faxe 1 - Nykøbing Sj. 1 6 - 2
04-03-2018 Mesterrækken Holbæk 3 - Køge 2 ½ - 7½
04-03-2018 Mesterrækken Slagelse 1 - Dianalund 1 4 - 4
31-01-2018 B- Række 2 Dragsholm 1 - Holbæk 4 3 - 1
31-01-2018 B- Række 2 Dianalund 2 - Nykøbing Sj. 2 3 - 1
31-01-2018 B- Række 2 Dianalund 3 - Slagelse 2 ½ - 3½
31-01-2018 A- Rækken Vordingborg 1 - Sydøstlolland 1 7 - 1
30-01-2018 C-Række 1 Sydøstlolland 3 - Maribo 4 3 - 1
30-01-2018 A- Rækken Køge 3 - Korsør 1 6 - 2
30-01-2018 A- Rækken Skovbo 1 - Præstø 2 3 - 5
30-01-2018 C-Række 2 Køge 4 - Nykøbing Sj. 3 2½ - 1½
29-01-2018 C-Række 1 Faxe 4 - Præstø 3 3 - 1
29-01-2018 B- Række 2 Greve 1 - Sorø 1 3 - 1
29-01-2018 B- Række 1 Møn 1 - Faxe 3 2 - 2