Arbejder ...

loading
august 6 2020
Af: HKJakobsen

Da Nykøbng S har  trukket holdet fra sidste runde og Dianalund ikke kan/vil stille hold er sidste runde aflyst. Disse 2 manglende hold giver så store forskydninger i stillingen at det ikke har nogen sportslig værdi at spille sidste runde.

juli 28 2020
Af: HKJakobsen

Se også under mesterrækken.

Følgende afbud er modtaget dags dato.

Bemærk: Det er Nykøbing S der har meldt afbud og denne kamp bliver ikke spillet.

Kendelse bliver først afsagt senere.

Til Henning Jakobsen og Sydøstlollands Skakklub

Med baggrund i covid 19 pandemien har Nykøbing Sjælland Skakklub besluttet at melde afbud til sidste runde i holdturneringen, som finder sted i Haslev 16. august d.å.

Vi ønsker god kamp for de resterende klubber og håber, de kommer hjem i god behold.

 

På bestyrelsens vegne

Thomas Alstrup

juni 27 2020
Af: HKJakobsen

Sidste runde af Mesterrækken er planlagt til afvikling den 16/8 i Kultunariet, Søndergade 12 i Haslev med Faxe som arrangør. Dette sker efter et stort ønske fra et flertal af de involverede klubber. Der er dog et par klubber der er meget nervøse for at deltage og det er hverken min eller andres ønske at bringe nogen i fare. Skulle nogen spillere eller klubber ikke ønske at stille op bliver partierne dømt tabt. § 9 A suspenderes i sidste runde så der sker ikke nogen anden straf end tabt parti. Man skal dog fylde holdet op fra toppen, samt give modstander holdet besked om hvor mange spillere man mangler. Vi følger naturligvis Corona udviklingen nøje og regeare efter dette.

juni 13 2020
Af: HKJakobsen

Sidste runde i Mesterrækken afvikles den 16/8 om corona vil.

Der vil komme nærmere oplysninger når planen er på plads.

maj 15 2020
Af: HKJakobsen

Jeg modtager nu flere forespørgsler om hvorvidt Mesterrækken er afsluttet.

Det er den ikke.
Turneringen skal indberettes samtidig, så ingen rækker er endnu indberettet.

Der er 3 klubber der ønsker, den så vidt muligt skal spilles færdig. Samme mening har flere i hovedbestyrelsen.

1 klub mener den skal lukkes nu.

2 klubber der rammes af en lukning nu, acceptere dette.

Jeg har fået udsættelse fra divisionsturneringslederen med hensyn til navn på oprykkerhold.

Derfor står Holdturneringen stadig åben. Endelig afgørelse skal være faldet senest 23 august.

marts 28 2020
Af: HKJakobsen

Opdatering den 29/3

Der er nu givet dispensation for aflevering af navn på oprykkeren. Det betyder at afviklingen af sidste runde muligvis først vil ske i løbet af sommeren.
Et ønske som flere klubber har givet udtryk for.

Jeg vil først takke Køge og Sydøstlolland for deres måde at agere på, da det er de 2 hold der rammes, hvis jeg låser nu.

Jeg har dog fået mange ønsker fra bestyrelse og klubber om at vi skal prøve at få det afgjort på brætterne.

Det vil jeg også helst, men vi kan ikke vente i en evighed. Jeg har derfor besluttet at hvis der ikke bliver løsnet for restriktionerne inden påskens afslutning, vil nuværende resultat stå ved magt.

Hvis restriktionerne ophæves inden Påskens afslutning, spilles den sidste runde således senest den 10 maj.

marts 26 2020
Af: HKJakobsen

Mesterrækken er som bekendt ikke færdigspillet grundet Corona. Der hersker derfor stor usikkerhed, men lige nu er der en forespørgsel ude hos de involverede klubber. Det er jo en helt speciel situation, især da rækken er utrolig tæt. Der er flere forskellige muligheder i spil og klubberne er meget forstående og samarbejdsvillige.

Jeg vender tilbage når der er mere afklaring.

marts 15 2020
Af: HKJakobsen

Mesterrækken nåede desværre ikke at blive afviklet inden Coronaen satte en stopper for diverse aktiviteter. Lige nu er det nok tvivlsomt om sidste runde bliver afviklet, da mange klubber lukker ned for sommeren pr. 1. maj.
I A-rækken vandt Næstved 2 uventet over Køge 4 og sikrede sig dermed oprykning. Faxe 2 tabte overraskende stort til Slagelse 2. Der var ikke meget i denne række der blev som forventet. Kun Skovbo og Holbæk blev som nedrykkere placeret som forventet.
I B-række 1 blev alle resultater helt som forventet. Det var overraskene at Faxe 3 byttede den forventede midterplacering ud med oprykningspladsen.
I B-række 2 vandt Sorø 1 uventet og stort over Dianalund 2. Det var også overraskende at Holbæk 4 vandt stort Dianalund 3. Dragsholm fik med kun 3 mand 2-2 mod Korsør 1. Nykøbing S 2 vandt uventet stort over Korsør 2.
I C-række 1 er den største overraskelse nok at den overhovedet blev gennemført og det lykkedes også kun med en fleksibel HTL og en stor vilje fra holdene og en enorm indsats fra holdleder Asger Poulsen fra Maribo.
I C-række 2 var der ogå lidt problemer med afviklingen, men også her tog klubberne ansvar og fik runderne afviklet. Køge 5 vandt som forventet, til gengæld var det overraskende at Præstø blev henvist til sidste pladsen.
Troels B Christensen Møn scorede 6 af 6 i B1 og Jacob Sireborn scorede 7 af 7 i B2.

 

marts 11 2020
Af: HKJakobsen

Mesterrækken udsættes på ubestemt tid

marts 7 2020
Af: HKJakobsen

Kampene forventes afviklet som planlagt.

Jeg kan kun opfordre til, at man følger henstillingerne i nyheden på skak.dk.

http://www.skak.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=2644:skak-og-covid-19-virussen&catid=10:topnyheder&Itemid=148

marts 3 2020
Af: HKJakobsen

Praktiske oplysninger omkring sidste runde.

I Mesterrækken skal hjemmebane holdene medbringe: Brikker, brætter og ure.

I A-rækken har Skovbo alle materialer. Indgang kode 9371 + grønt flueben

februar 28 2020
Af: HKJakobsen

Referatet er opdateret med Mesterrækken og C-række 2 som er nederst i teksten.
Spændingen stiger i grupperne. I både A-rækken og begge B-rækker skal nummer 1 og 2 mødes i sidste runde, så der bliver spænding på.
I A-rækken vandt Køge 4 over Faxe 2, men mindre end forventet og Holbæk 3 vandt overraskende og meget stort over Skovbo 1. Næstved 2 har lagt sig i spidsen mod deres forventede 6 plads.
I B-række 1 vandt Møn meget stort over Faxe 4. Vordingborg vandt overraskende over Maribo 2. Faxe 3 har uventet lagt sig i spidsen foran favoritterne fra Maribo 2 og de 2 mødes i sidste runde. Næstved 2 har lagt sig i front mod den forventede 6 plads.
I B-række 2 måtte favoritterne uventet nøjes med 2-2. Det gælder Dragsholm 1 der kun fik 2-2 mod bundholdet Nykøbing S og Dianalund 2 fik også kun 2-2 mod Holbæk 4. Korsør 2 vandt uventet og stort over Sorø. Dragsholm og Korsør mødes i siste runde.
C-række 2 spillede den 29/2 den udsatte dobbeltrunde. I første runde vandt Køge 6 uventet over Køge 5 og lige så uventet fik Sorø 2 uafgjort mod Præstø 4. I anden runde forsatte Sorø 2 med overraskelser ved at vinde over Køge 6. Præstø 4 ligger uventet i bunden inden de 2 sidste runder på lørdag.
Mesterrækken blev præget af 3 store sejre.Faxe vandt uventet stort over Sydøstlolland. Køge 3 vandt forventet, men stort over Dianalund og Maribo 1 fik den forventede men dog en stor sejr over Nykøbing S 1. Det giver en utrolig spændende afslutning i sidste runde hvor der kun er 2 point mellem nummer 1 og 5. Køge kom på på højde med Nykøbing S i point, men med et matchpoint mindre.
Husk: Hjemmebaneholdene i Mesterrækken skal medbringe brikker, brætter og ure til sidste runde.

Mesterrækken spiller på grund af vinterferien i uge 8 først på søndag og i sidste runde spiller de også først søndagen efter

februar 11 2020
Af: HKJakobsen

Det forventes at holdkampene afvikles følgende datoer og uger i næste sæson

Mesterrækken    Øvrige rækker
25/10                   uge 44
8/11                     uge 46
6/12                     uge 50
10/1                     uge 2
24/1                     uge 4
7/2                       uge 6 jeg er ikke vidende om der er nogen der har vinterferie i uge 6
7/3                       uge 10


 

januar 30 2020
Af: HKJakobsen

I Mesterrækken vandt Holbæk 2 overraskende og stort over Dianalund. Ellers skete der ikke de store overraskelser. I de sidste 2 runder er det øverste halvdel mod nederste halvdel der mødes, Så det er nu hvis Køge, Maribo og Dianalund skal leve op til forventningerne. I 6. runde spilles Nykøbing S - Maribo, på grund af den store afstand, i Køge.
A-rækken: Køge 4 vandt over Nykøbing F, men ikke helt så stort som forventet. De øvrige resultater blev nogenlunde som forventet. Præstø og Nykøbing F har ikke indfriet forventningerne. Det har Næstved til gengæld, som har byttet den forventede 6. plads ud med en 1. plads. Der er dog kun 9 point mellem nummer 1 og nummer 6 så meget kan ske i de sidste 2 runder.Der er dog meget der tyder på at Skovbo og Holbæk må denne tunge vej ned i B- rækkerne. Holbæk 4 havde holdsætningsfejl på bræt 3, men da partiet blev tabt gav det ingen ændring. Sørg dog for at få styr på holdsætningen.
I B-række 1 fik Maribo 3 uafgjort mod Vordingborg. Maribo 2 tabte overraskende til Møn og kan nu få svært ved at vinde rækken. Faxe 3 har lagt sig i spidsen mod den forventede 4 plads. Faxe mangler at møde begge Maribo hold.
I B-række 2 Vandt Dianalund 3 overraskende stort over Nykøbing S 2. Holbæk 4 imponerede med at få 2-2 i Sorø. Dragsholms kamp er udsat.
 

januar 16 2020
Af: HKJakobsen

Så er holdturneringen passeret halvvejen. Hele 7 klubber har fået nye spillere på styrkelisten og langt de fleste tilfælde er der tale om forstærkninger.
I Mesterrækken drøner Nykøbing S 1 frem. I denne runde vandt de stort over Dianalund 1 og leverede dermed den hidtil største sejr i Mesterrækken i denne sæson. De fører også Mesterrækken med 4 point foran nærmeste konkurrent. Hobæk 2 vandt overraskende og stort over Køge 3. Maribo 1 vandt overraskende over Faxe 1. Køge, Dianalund og Maribo var forventet i top 3, men findes nede på pladserne 4-5 og 6. Der er dog kun 2½ point forskel mellem nr. 2 og nr. 7, så meget kan ændre sig i de sidste 3 runder.
I A-rækken var der udelukkende overaskelser. Det gælder Næstved 2s endog  store sejr over Slagelse 2 og Nykøbing F 1s store sejr over Skovbo 1. Faxe 2 vandt stort over Holbæk 2. Holbæk 2 blev samtidig idømt 1½ strafpoint grundet manglende spiller og manglende opfyldning fra toppen af. Køge 4 levede ikke helt op til den store favoritværdighed, men vandt dog over Præstø 2. Næstved ligger overraskende nr. 1 mod forventet nr. 6. Præstø og Nykøbing lever ikke helt op til forventningerne.
I B-række 1 vandt Møn overraskende og stort over Maribo 3. Faxe 3 vandt ligeledes overraskende stort over nedrykkerne Vordingborg. Lidt uventet fører Faxe rækken , men de har endnu ikke siddet over.
I B-række 2 vandt Dianalund 2 stort over Nykøbing S 2. Korsør 1 vandt ikke så stort som ventet over Holbæk 4. Korsør 2 vandt stort over Dianalund 3, som kun kunne stille med 3 mand, hvilket var meddelt HTL i god tid før kampstart. Kampen Dragsholm - Sorø er udsat. I denne række har Korsør 1, dianalund 2 og Dragsholm 1 skilt sig i et førerfelt. 
C-række 2 har spillet en dobbeltrunde og første runde vandt Køge 6 overraskende og stort over Præstø 4 og Køge 5 vandt overraskende stort over Sorø 2. I anden runde delte de 2 Køge hold overraskende og Præstø fik også kun 2-2 mod Sorø. Præstø har ikke helt levet op til forventningen. I C-række 1 er der totalt kaos med et flyttet stævne, som derefter alligevel ikke blev afviklet. Der er dog en enorm vilje blandt klubberne til at få turnerinegn afviklet. Så det forventer vi vil lykkes.
Jeg tror dog det bliver sidste gang C-rækkerne spilles som stævner om lørdagen, da klubberne har svært ved at stille hold.  Jeg hører gerne fra klubberne om hvad de mener? 

december 30 2019
Af: HKJakobsen

Der er en række klubber der har fået nye medlemmer. Husk at meddele mig hvor de skal placeres på styrkelisten, så de kan bruges i holdkampene. Det er klubbens ansvar at de er korrekt placeret, men det er kun mig der kan gøre det.

Godt Nytår.

december 5 2019
Af: HKJakobsen

Denne runde slap ikke helt fra problemer, mere herom senere.
I Meterrækken kom der et par overraskelser. Holbæk tabte mindre end forventet til Faxe. Nykøbing S vandt overraskende stort over Køge , som også stilede stærkt svækket op. Nykøbing S blander sig overraskende i topstriden, hvor Køge3 til gengæld halter lidt bagefter. Der er dog en ret tæt stilling blandt de 5 øverste, så der kan ske meget endnu. 
A-rækken afviklede første fællesstævne i Næstved. Skovbo - Køge blev dog, grundet sund fornuft og miljøhensyn, spillet i Skovbo. Her vandt Køge overraskende stort. De tidligere omtalte problemer opstod ved fællesstævnet i Næstved. Nykøbing missede den store overraskelse på grund af en ringende telefon og måtte nøjes med en mindre overraskelse. I kampen Holbæk 3 - Præstø 2 tabte Holbæk mindre end forventet. Næste problem ved stævnet opstod i kampen Næstved 2 - Faxe 2 hvor Faxe har indgivet protest mod en dommerkendelse. Protesten er under behandling. Der er afsagt kendelse, som kan ses under yderligere info. Kendelse accepteret. Det er overraskende at Næstved er med i top, til gengæld er Slagelse lidt langt nede. 
B-række 1 bød på en enkelt overraskelse, nemlig Faxes overraskende og store sejr over Møn. Faxe har også lagt sig i front i tabellen, men det skal dog bemærkes at de endnu ikke har været oversidder.
I B-række 2 hentde Holbæk 4 en overraskende sejr over Nykøbing S 2. Det betyder samtidig at Holbæk 4 er placeret midt i tabellen og det er den eneste større forskydning der er.

november 23 2019
Af: HKJakobsen

Så er første stævne i C-rækkerne afviklet.
I C-række 1 skete der ikke de store overraskelser i de enkelte kampe. I den samlede stilling er det dog overraskende at Sydøstlolland er nr. 2 foran Maribo 5 og endda med dobbelt så mange point.
C-række 2 har fået udsat deres runde da både Præstø og især Køge havde svært ved at stille hold. Præstø kunne ikke stille med mere end 3 mand og Køge kunne ikke stille med deres rigtige hold, men skulle bruge mange reserver der er meget stærkere (op til 1500 i rating) og det mente de ikke var sportsligt korrekt. Klubberne har så arbejdet på at finde en løsning, som endnu ikke er faldet på plads. Se det er sportsånd ikke mindst fra Sorø som er helt uden skyld.
 

november 21 2019
Af: HKJakobsen

 I Mesterækken var der en mindre overraskelse da Nykøbing S 1 kun fik remis mod Holbæk 2. Desuden var Dianlund 1s sejr over Maribo 1 både overraskende og stor. Her var der nok tale om tak for sidst, da Maribo gjorde det samme mod Dianalund sidste sæson i Dianalund. Maribo lever ikke rigtig op til forventningerne til gengæld ligger Holbæk 2 bedre end forventet.
I A-rækken klarede Holbæk 3 sig over forventet, men måtte dog ned mod Køge 4. Faxe overraskede med en stor sejr over Nykøbing F 1. Næstved fører stadig rækken, men afstanden bliver mindre. Husk næste runde i A-rækken, er fællesstævne i Næstved.
I B-række 1 vandt Faxe 3 med 4-0 over Præstø 3, sejren var større end forventet. Faxe 3 fører overraskende rækken, men på grund ulige antal hold er stillingen ikke retvisende.
I B-række 2 var 3 resultater ud af 4 overraskende, hvad størrelsen angår. Det gælder Korsør 1s sejr over Nykøbing 2 og Dragsholms sejr over Sorø 1. Dianalund 3s uafgjorte mod Sorø var ligeledes overraskende. Dianalund er som favorit endnu ikke kommet i front, men der er jo mange runder endnu.
C-Rækkerne skulle efter planen komme i gang på lørdag.

oktober 31 2019
Af: HKJakobsen

Så er første runde afviklet.
I mesterrækken var der udelukkende favorit sejre, men kun Dianalund kom over deres forventede score.
I A-rækken lagde Næstved hårdt ud med en storsejr over Holbæk 3 på 8-0 og langt over deres forventede score. I de øvrige kampe var der favorietsejre, men ingen af favoritterne nåede deres forventde score.
I B-række 1 var der ligeledes kun favoritsejre, men her indtraf nok rundens største overraskelse, da Præstø 3 med en forventet score på 0,13 kun tabte 2½ - 1½ til Vordingborgs nedrykkede hold.
I B-række 2 var der også udelukkende favoritsejre.
Turneringen er kommet rigtig godt i gang uden nogen særlige problemer.
 

oktober 25 2019
Af: HKJakobsen

Så er turneringen klar til start.
Rating tallene låses ved midnat den 25/10.
Der er mange hold der mangler at oplyse kontaktoplysninger om holdleder.
Husk det er styrkelisten der skal bruges (ikke medlemslisten)
Husk holdene skal fyldes op fra toppen, manglende spiller er altid i bunden.
Der er sket nogle ændringer på styrkelisterne i de sidste dage, især med nye medlemmer. 
Holdturneringslederen ønsker god turnering med mange spændende kampe.

oktober 6 2019
Af: HKJakobsen

Så er alle tilmeldte hold (bortset fra Sorø 2) lagt op. Det betyder at klubberne nu kan afslutte deres styrkelister.

Der mangler stadig noget afklaring omkring B-række 1, samt C-rækkerne hvor man stadig kan tilmelde hold.

september 17 2019
Af: HKJakobsen

Bemærk: Jeg mangler 2 hold til B-rækkerne.

Jeg er gjort opmærksom på at mailen med indbydelsen ikke kan besvares.

Brug mail: h.k.jakobsen@123dk.dk

 

juli 30 2019
Af: HKJakobsen

Sorø har sagt fra og dermed tilfalder pladsen Nykøbing.
Der er som bekendt gjort indsigelse mod at Nykøbing F 1 får tildelt den ledige plads i A- rækken.

Der skal derfor spilles om oprykningen til A-rækken. Ifølge reglementet er det toerne i de to B-rækker der er berettiget til pladsen. Kampen er kun aktuel, såfremt alle øvrige klubber i A-rækken gør brug af deres plads.

Hvis kampen bliver aktuel, skal den være afviklet inden udgangen af uge 41.
Deltagerne er Nykøbing F og Sorø. Nykøbing F fik hjemmebane.
Der vil blive trukket lod om hjemmebane på bestyrelsesmødet i august.
Der skal spilles med 8 mandshold.
Kampen rates ikke.

juli 28 2019
Af: HKJakobsen

Planen er godkendt af bestyrelsen.
Bemærk: Planen er ændret i forhold til det først oplyste.

Sidste runde er flyttet for A-B og C-rækkerne.

I uge 9 og 11 spiller mesterrækken efter de øvrige rækker.

Mesterrækken     Øvrige rækker
Dato                    Uge Nr.
27-10-2019          44
17-11-2019          47
01-12-2019          49
12-01-2020            3
26-01-2020            5
01-03-2020            9
15-03-2020          11

Alle nyheder
Deltagere
Alle resultater

Rækker

Navn
Mesterrækken Tabel
A-Rækken Tabel
B-Række 1 Tabel
B-Række 2 Tabel
C-række 1 Tabel
C-række 2 Tabel

Seneste resultater

Dato Række Hold Res
11-03-2020 B-Række 2 Dragsholm 1 - Korsør 1 2 - 2
11-03-2020 B-Række 2 Dianalund 3 - Holbæk 4 ½ - 3½
11-03-2020 B-Række 2 Dianalund 2 - Sorø 1 1½ - 2½
11-03-2020 B-Række 2 Korsør 2 - Nykøbing S 2 ½ - 3½
10-03-2020 A-Rækken Faxe 2 - Slagelse 2 3 - 5
10-03-2020 A-Rækken Præstø 2 - Skovbo 1 4 - 4
10-03-2020 A-Rækken Holbæk 3 - Nykøbing F 1 (3½ - 4½)
10-03-2020 A-Rækken Køge 4 - Næstved 2 3 - 5
09-03-2020 B-Række 1 Præstø 3 - Møn 1 ½ - 3½
09-03-2020 B-Række 1 Faxe 4 - Vordingborg 1 ½ - 3½
09-03-2020 B-Række 1 Maribo 2 - Faxe 3 3 - 1
09-03-2020 C-række 1 Maribo 5 - Møn 2 3 - 1
07-03-2020 C-række 1 Maribo 4 - Sydøstlolland 2 3 - 1
07-03-2020 C-række 2 Køge 6 - Præstø 4 2½ - 1½
07-03-2020 C-række 2 Køge 5 - Sorø 2 3 - 1
07-03-2020 C-række 1 Sydøstlolland 2 - Maribo 5 2 - 2
07-03-2020 C-række 2 Sorø 2 - Køge 6 2 - 2
07-03-2020 C-række 2 Præstø 4 - Køge 5 1 - 3
02-03-2020 C-række 1 Møn 2 - Maribo 4 1 - 3
01-03-2020 Mesterrækken Nykøbing S 1 - Maribo 1 2 - 6
01-03-2020 Mesterrækken Køge 3 - Dianalund 1 8 - 0
01-03-2020 Mesterrækken Holbæk 2 - Haslev 1 5 - 3
01-03-2020 Mesterrækken Faxe 1 - Sydøstlolland 1 6 - 2
29-02-2020 C-række 2 Køge 6 - Sorø 2 1 - 3
29-02-2020 C-række 2 Køge 5 - Præstø 4 3 - 1
29-02-2020 C-række 2 Præstø 4 - Sorø 2 2 - 2
29-02-2020 C-række 2 Køge 5 - Køge 6 1½ - 2½
26-02-2020 B-Række 1 Vordingborg 1 - Maribo 2 2½ - 1½
26-02-2020 B-Række 1 Maribo 3 - Faxe 3 1 - 3
25-02-2020 B-Række 2 Holbæk 4 - Dianalund 2 2 - 2
25-02-2020 A-Rækken Køge 4 - Faxe 2 4½ - 3½
25-02-2020 A-Rækken Skovbo 1 - Holbæk 3 1 - 7
24-02-2020 B-Række 2 Nykøbing S 2 - Dragsholm 1 2 - 2
24-02-2020 B-Række 1 Møn 1 - Faxe 4 4 - 0
24-02-2020 B-Række 2 Sorø 1 - Korsør 2 1 - 3
24-02-2020 B-Række 2 Korsør 1 - Dianalund 3 3 - 1
24-02-2020 A-Rækken Nykøbing F 1 - Næstved 2 3½ - 4½
24-02-2020 A-Rækken Slagelse 2 - Præstø 2 2 - 6
17-02-2020 C-række 1 Møn 2 - Maribo 5 3 - 1
12-02-2020 C-række 1 Maribo 5 - Maribo 4 0 - 4
05-02-2020 B-Række 2 Dragsholm 1 - Korsør 2 3 - 1
29-01-2020 B-Række 2 Dianalund 2 - Korsør 1 1½ - 2½
29-01-2020 B-Række 2 Dianalund 3 - Nykøbing S 2 3 - 1
29-01-2020 B-Række 1 Maribo 2 - Møn 1 1 - 3
29-01-2020 B-Række 1 Maribo 3 - Vordingborg 1 2 - 2
28-01-2020 A-Rækken Holbæk 3 - Slagelse 2 4 - 4
28-01-2020 C-række 1 Sydøstlolland 2 - Maribo 4 1 - 3
27-01-2020 B-Række 2 Sorø 1 - Holbæk 4 2 - 2
27-01-2020 B-Række 1 Faxe 4 - Præstø 3 3 - 1
27-01-2020 A-Rækken Præstø 2 - Faxe 2 3½ - 4½