Arbejder ...

loading
december 20 2020
Af: Arne Hove

På grund af den nuværende Corona situation, hvor vi som det ser ud lige nu først kommer i gang igen til marts, aflyses holdturneringen for denne sæson.

Hvis divisionsturneringen gennemføres og vi skal have fundet en oprykker til divisionsturneringen ser vi på det, til den tid. Det bliver nok en lille turnering for dem som har lyst.

Jeg skal være den første til at beklage da, da holdturneringen er en af årets højdepunkter.

november 8 2020
Af: Arne Hove

På grund af Cluster 5 mutationen, har vi set os nødsaget til at udsætte 3. runde af holdturneringen. Det er kun Skørping, Aalborg og Nørresundby som kan deltage og så giver det ligesom ikke mening.
Vi laver en ny og meget bedre plan til næste år.

 

oktober 24 2020
Af: Arne Hove

Grundet Coronasituationen er vi desværre nød til at udsætte holdturneringen. Vi må maks. være 10 personer samlet, så mesterrækken er helt udelukket. Lige nu drejer det sig om de første to runder. Vi vender tilbage med nye datoer så snart der er nyt. 

oktober 17 2020
Af: Arne Hove

Nørresundby har været nød til at ændre sin styrkeliste, da Bent Sørensen har valgt at spille for Jetsmaks 2. divisionshold. Herved er han spæret for 7. HK's holdturnering.

oktober 14 2020
Af: Arne Hove

Nu er styrkelisterne lavet, men Sæby har set sig nødsaget til at trække sit andet hold, hvilket levner plads til 3 hold i B-klassen.

DSA-skak har fundet lokaler til en hverdagsaften, men ønsker at diskutere med modstanderne om, hvornår de ønsker at spille. De er meget fleksible. Husk at melde den endelige kampdag til turneringslederen.

En af grundene til det lave antal hold er nok, angsten for at få Covid 19. Så husk at lave god plads og brug håndsprit.

Vi er nu klar til en amputeret turnering, men lad os få det bedste ud af det. Jeg ønsker alle nogle gode kampe.

oktober 2 2020
Af: Arne Hove

Nu er der foretaget lodtrækning i alle grupper. Som I måske kan se mangler Tranum helt og mange klubber stiller med mindre antal hold end sidste år. Det er gået hårdt ud over A-klassen, som mangler et hold. Jeg har spurgt alle hold i B-klassen om de vil rykke op, men de savner styrken til det. Det er nu muligt at taste styrkelister ind og rette holdleder info.

Dansk Skak Akademi står til at spille om lørdagen. Det blev vedtaget på sidste hovedkresmøde at alle klubber skal spille fra mandag til torsdag. Derfor er de ved at ansøge Hjørring kommune om lokaler til holdkampe. Nærmere info følger.

Hvis der er indsigelser vedrørende lodtrækning bedes de fremføres hurtigst muligt.

september 30 2020
Af: Arne Hove

Der arbejdes på at oprette holdturneringen. Der har været flere afbud så A-klassen og B-klassen er endnu ikke klar. DSA har overtaget Brønderslevs plads i Mesterklassen da hverken Brønderslev eller andre ønskede at rykke op. Forslag til Mesterrækken er oprettet.

august 29 2020
Af: Arne Hove

Nu er det ved at være tid til endnu en sæson i 7. HKs holdturnering. I år starter turneringen i uge 44, som går fra den 26/10 til den 30/10.
 
Resultaterne fra sidste sæson bevirkede, at ingen nordjyske hold rykker ud af 2. division. Aars 1 rykker op i 2. division og der er ingen som rykker ned. Brønderslev 1 rykker op i Mesterklassen fra A-klassen.
 
Følgende hold er derfor berettiget til at spille i Mesterklassen:
 
1. Brønderslev 1
2. Skørping 2 
3. Nørresundby 2
4. Sæby 1
5. Aalborg 3
6. Aalborg 4
7. Aalborg 5
8. Aars 2
 
DSA 1 rykker op fra B-klassen. Følgende hold er berettiget til at spille i A-klassen.
 
1. DSA 1
2. Aalborg 6
3. Aalborg 7
4. Jetsmark 3
5. Frederikshavn 1
6. Nørresundby 3
7. Skørping 3
8. Brønderslev 2
 
Der er fri tilmelding til B-klassen så meld alle de hold til, som I kan. Husk der er 6 spillere på et hold i Mesterklassen, medens der er 4 spillere på et hold i A og B-klassen. Hvis I allerede nu kan se, at I ikke kan stille hold i de rækker, som I er berettiget til. Bedes I give mig besked så hurtigt som muligt. Tilmelding af hold sker direkte til undertegnede på min mail.
 
Afleveringsfristen af hold er den 27. september 2020
Afleveringsfrister for styrkelister er den 11. oktober 2020
 
Turneringen afvikles på DSUs holdturneringssystem. 
I kan som altid sende en email med et regneark eller tekstfil til undertegnede. 
På 7. hovedkreds hjemmeside http://www.nordskak.dk/ kan I se reglerne og der er også tilmeldingslister, hvis I er i tvivl.
 
Husk, styrkelisten skal indeholde oplysning om rækkefølge, navn, hvilket hold spillerne spiller på og ratingtal. Styrkelisten behøver ikke være i rating rækkefølge, det bestemmer I selv. Alle kampe i holdturneringen rates, så alle spillere i klubben skal angives med ratingtal. Husk også at angive en holdleder for hvert hold. 
 
Jeg vil lige gøre jer opmærksom på en regelændring i forhold til sidste år. Ny start på §3
” Kampene spilles på hjemmeklubbens spilleaften, der skal være en hverdagsaften, mandag til torsdag, medmindre andet aftales mellem klubberne.”
 
Med håbet om en fantastisk holdturnering.
 
Arne Hove
Turneringsleder 7. HK
arne.hove@live.dk
98191542

Alle nyheder

Yderligere info

Info
Deltagere
Alle resultater

Rækker

Navn
Mesterrækken Tabel
A-klassen Tabel
B-klassen Tabel

Seneste resultater

Dato Række Hold Res