Arbejder ...

loading
august 20 2023
Af: Arne Hove

Nu er det ved at være tid til endnu en sæson i 7. HKs holdturnering. I år starter turneringen i uge 44, som går fra den 30/10 til den 3/11.

Sidste sæson rykkede Nørresundby 2 ned fra 2. division, Aars 1 rykkede op i 2. division, Skørping 2 rykkede ned i A-klassen og Nørresundby 3 rykkede op i mesterklassen.

Følgende hold er derfor berettiget til at spille i Mesterklassen:

 1. Jetsmark 2

 2. Nørresundby 2

 3. Nørresundby 3

 4. Sæby 1

 5. Aalborg 3

 6. Aalborg 4

 7. Aalborg 5

 8. Aars 2

Aalborg 9 rykkede ned fra A-klassen og Brønderslev 2 rykkede op.

Følgende hold er derfor berettiget til at spille i A-klassen.

 1. Brønderslev 1

 2. Brønderslev 2

 3. Aalborg 6

 4. Aalborg 7

 5. Aalborg 8

 6. Skørping 2

 7. Skørping 3

 8. Frederikshavn 1

Der er fri tilmelding til B-klassen så meld alle de hold til, som I kan. Husk der er 6 spillere på et hold i Mesterklassen, medens der er 4 spillere på et hold i A og B-klassen. Hvis I allerede nu kan se, at I ikke kan stille hold i de rækker, som I er berettiget til. Bedes I give mig besked så hurtigt som muligt. Tilmelding af hold sker direkte til undertegnede på min mail.

Afleveringsfristen af hold er den 1. oktober 2023

Afleveringsfrister for styrkelister er den 15. oktober 2023

Turneringen afvikles på DSUs holdturneringssystem.

I kan som altid sende en email med et regneark eller tekstfil til undertegnede.

På 7. hovedkreds hjemmeside http://www.nordskak.dk/ kan I se reglerne og der er også tilmeldingslister, hvis I er i tvivl.

Husk, styrkelisten skal indeholde oplysning om rækkefølge, navn, hvilket hold spillerne spiller på og ratingtal. Styrkelisten behøver ikke være i rating rækkefølge, det bestemmer I selv. Alle kampe i holdturneringen rates, så alle spillere i klubben skal angives med ratingtal. Husk også at angive en holdleder for hvert hold.

Med håbet om en fantastisk holdturnering.

Arne Hove

Turneringsleder 7. HK

 

marts 16 2022
Af: Arne Hove

2. division gruppe 4 endte således at Aars 1 rykkede ned. Det betyder at der er en nedrykker fra Mesterrækken og A-klassen.

Afslutningen i Mesterrækken var meget tæt. Tre hold endte på 11 match point Nørresundby 2 Jetsmark 2 og Aalborg 3. Nørresundby 2 trak det længste strå og vandt Mesterrækken. DSA 1 er dømt til nedrykning.

A-klassen blev vundet af Aalborg 7 foran Aalborg 6 og 5. Aalborg 8 fik sidstepladsen.

B-klassen blev vundet af Aalborg 9 foran Aalborg 10 og 11.

I Mesterrækken 2022/2023 er følgende berettiget til at spille:

 1. Jetsmark 2

 2. Skørping 2

 3. Aars 1

 4. Aars 2

 5. Aalborg 3

 6. Aalborg 4

 7. Aalborg 7

 8. Sæby 1

I A-klassen 2022/2023 er følgende berettiget til at spille:

1. Aalborg 5

2. Aalborg 6

3. Aalborg 9

4. Nørresundby 3

5. DSA 1

6. Frederikshavn 1

7. Brønderslev 1

8. Skørping 3

Jeg vil gerne sige tillykke til alle vinderne og tak for en god sæson, dog skæmmet af DSA 1 farvel og Corona..

marts 8 2022
Af: Arne Hove

Den udsatte kamp Jetsmark 2 – Aalborg 3 fra runde 4 bliver desværre ikke afviklet. Jeg havde presset lidt på, for at få alle udsatte kampe afviklet inden sidste runde. Derfor lavede jeg et opslag på hjemmesiden og sendte en mail til alle formændene i de klubber, som manglede at sætte dato på kampene. Efterhånden som jeg fik svar, satte jeg de datoer ind, som jeg fik at vide. Ifølge et svar fra Jetsmark skulle kampen Jetsmark 2 – Aalborg 3 afvikles den 7. marts. Desværre var Aalborg 3's holdleder Hans Engen, som har været syg med Corona, ikke opmærksom på dette før om eftermiddagen den 7. marts og kunne ikke nå at samle holdet. Holdene har ikke mulighed for at afvikle kampen inden sidste runde, som sker samlet for Mesterrækken den 15. marts.

Holdene har selv nævnt to løsningsmuligheder:
1. Kampen ender 3-3 (Kampene rates ikke)
2. Kampen udsættes til efter sidste runde.

Jeg har ikke kunne finde nogle regler for denne situation. Der tages ikke forbehold for afvikling af udsatte kampe  på grund af en pandemi. Heldigvis findes der en gummiparagraf, som kan bruges:

§17 Dispensationer og ændringer:
a) Hovedkredsledelsen kan dispensere fra dette reglement.

Derfor har jeg spurgt hovekredsbestyrelsen om hvad de synes og der er der et flertal for løsningsmulighed 1. Det vil sige at kampen ender 3-3 og kampen rates ikke.

februar 4 2022
Af: Arne Hove

Carl Duch har taget hansken op og er ny formand for DSA. Jeg ønsker ham held og lykke. Det er vigtigt, at der er en klub i en så stor by som Hjørring.
Det er svært at danne sig et overblik over stillingerne da der er mange udsatte kampe. Jeg har prøvet at danne mig et lille overblik over manglende kampe. De som ikke har sat dato på, må gerne meddele mig hvornår de har planlagt at spille.
 
Mesterrækken
4. runde
Skørping 2 - Aalborg 4     14. februar
Jetsmark 2 - Aalborg 3        7. marts
5. runde
Aalborg 4 - Sæby 1            8. marts
 
A-klassen
4. runde
Skørping 3 - Brønderslev 1      7. marts
Aalborg 5 - Aalborg 6            22. februar
Frederikshavn - Aalborg 8       7. marts
 
B-klassen
2. runde
DSA 2 - Aalborg 9               5. marts
3.runde
Aars 3 - DSA 2                    7. februar
Skørping 4 - Aalborg 10    14. februar
 
De aktuelle stillinger er følgende. Topkampen mellem Nørresundby 2 og Jetsmark 2 faldt ud til Nørresundbys favør og de er ny på førstepladsen. DSA 1 er dømt til nedrykning.
I A-klassen beholdt Aalborg 7 førertrøjen selv om de tabte til Skørping 3. Aalborg 8 har det svært i bunden.
I B-klassen mangler der for mange partier til at der kan dannes et overblik. 
Nu håber vi at pandemien er ovre og vi igen kan koncentrere os om skak.

januar 15 2022
Af: Arne Hove

Efter formandens flytning til Vejle står DSA overfor et svært valg. For nu eksisterer DSA indtil den 1. april, hvorefter den lukker. Vi er rigtig mange, som håber de finder en ny formand og fortsætter, så der stadigvæk spilles skak i Hjørring.
DSA har valgt at trække deres Mesterrækkehold medens B-holdet spiller holdturneringen færdigt.

DSA 1 står derfor overfor følgende straf:

a) Hvis en klub møder senere end 1 time efter det fastsatte starttidspunkt, taber klubben alle kampens partier. Hvis en klub udebliver fra en kamp eller ikke møder med mere end

halvdelen af det antal spillere, der er foreskrevet for den pågældende klasse, udgår alle holdets kampe, og holdet placeres på sidstepladsen.

Aalborg har rystet posen og har tilføjet 5 nye spillere medens der er forsvundet 3.
Regeringen har lettet på restriktionerne så jeg mener godt vi kan genoptage holdturneringen. Jeg vil overlade det til holdlederne, at få afviklet 4. runde. Husk at tage de nødvendige corona forbehold.

december 21 2021
Af: Arne Hove

Vi er desværre i den ulykkelige situation at Coronaspøgelset har vist sig igen. Sæby og Skørping har mistet deres lokaler indtil den 17. januar og derfor ser jeg ingen anden udvej end at udsætte 4. runde. Jeg vil ikke sætte dato på, hvornår den så skal afholdes, da vi ikke kender Coronafremtiden. Hvis der er nogle, som ønsker at spille, vil jeg ikke sætte mig imod. Men de skal tage alle mulige forholdsregler og fremvise et grønt Coronapas.

I må alle have en glædelig jul og et godt nytår.

december 2 2021
Af: Arne Hove

De resterende kampe er udsat pga. snestorm. De forventes afviklet i næste uge. Vi har haft en episode, hvor en spiller mødte op tydelig snottet og hostene. I disse Coronatider er det ikke særligt betrykkene. Så derfor vil jeg bede om man ikke spiller, hvis ikke man er fulstændig rask.

november 21 2021
Af: Arne Hove

Nu har vi spillet 2 runder i holdturneringen dog kun en runde i B-klassen og det tegner sig til at blive en spændende turnering.

I Mesterrækken har Nørresundby 2, Jetsmark 2 og Aalborg 3 lagt sig i spidsen. Skørping 2 lå helst godt med men tabte pusten mod Sæby. I bunden er DSA 1 og Aars 2 ikke rigtig kommet i gang.

I A-klassen har Aalborg 7 lagt sig i spidsen, skarpt forfulgt af Brønderslev. Skørping 3 mistede desværre et point, fordi at holdlederen ikke havde styr på styrkelisten. Han havde et papir med styrkelisten, men den var ikke den samme som den på hjemmesiden. Husk det er den på hjemmesiden som gælder, med de moderne mobiltelefoner er det meget nemt at tjekke den online. I bunden er Aalborg 8 ikke rigtigt kommet i gang.

B-klassen har kun spillet første runde og det er Skørping 4 og Aalborg 11 som har lagt bedst ud.

oktober 27 2021
Af: Arne Hove

Næsten alle styrkelister er lagt ind og vi er ved at være klar til 1. runde.

Aalborg har besat den sidste plads i B-klassen så der ingen oversider er.

Kampen Sæby mod Jetsmark 2 i Mesterrækken er udsat til den 9. november.

Kampen DSA 2 mod Aalborg 11 i B-klassen er udsat til den 20. november.

august 22 2021
Af: Arne Hove

Nu er det ved at være tid til endnu en sæson i 7. HKs holdturnering. I år starter turneringen i uge 44, som går fra den 1/11 til den 5/11.

Da sæsonen blev aflyst sidste år er der ingen ændringer i rækkerne..

Følgende hold er derfor berettiget til at spille i Mesterklassen:

 1. DSA 1
 2. Skørping 2
 3. Nørresundby 2
 4. Sæby 1
 5. Aalborg 3
 6. Aalborg 4
 7. Aalborg 5
 8. Aars 2

Følgende hold er berettiget til at spille i A-klassen.

 1. Brønderslev 1
 2. Aalborg 6
 3. Aalborg 7
 4. Aalborg 8
 5. Jetsmark 3
 6. Frederikshavn 1
 7. Nørresundby 3
 8. Vakant

Der mangler et A-klasse hold, så hvis I har et hold, som I føler kan gøre sig i A-klassen, så sig til og jeg vil tage det hold med det højeste ratinggennemsnit.

Der er fri tilmelding til B-klassen så meld alle de hold til, som I kan. Husk der er 6 spillere på et hold i Mesterklassen, medens der er 4 spillere på et hold i A og B-klassen. Hvis I allerede nu kan se, at I ikke kan stille hold i de rækker, som I er berettiget til. Bedes I give mig besked så hurtigt som muligt. Tilmelding af hold sker direkte til undertegnede på min mail.

Afleveringsfristen af hold er den 3. oktober 2021

Afleveringsfrister for styrkelister er den 17. oktober 2021

Turneringen afvikles på DSUs holdturneringssystem.

I kan som altid sende en email med et regneark eller tekstfil til undertegnede.

På 7. hovedkreds hjemmeside http://www.nordskak.dk/ kan I se reglerne og der er også tilmeldingslister, hvis I er i tvivl.

Husk, styrkelisten skal indeholde oplysning om rækkefølge, navn, hvilket hold spillerne spiller på og ratingtal. Styrkelisten behøver ikke være i rating rækkefølge, det bestemmer I selv. Alle kampe i holdturneringen rates, så alle spillere i klubben skal angives med ratingtal. Husk også at angive en holdleder for hvert hold.

Med håbet om en fantastisk holdturnering.

Arne Hove

Turneringsleder 7. HK

 

Alle nyheder

Yderligere info

Info
Deltagere
Alle resultater

Rækker

Navn
Mesterrækken Tabel
A-klassen Tabel
B-klassen Tabel

Seneste resultater

Dato Række Hold Res
15-03-2022 Mesterrækken Jetsmark 2 - Skørping 2 4½ - 1½
15-03-2022 A-klassen Aalborg 7 - Frederikshavn 1 3 - 1
15-03-2022 A-klassen Aalborg 6 - Brønderslev 1 1 - 3
15-03-2022 A-klassen Aalborg 8 - Skørping 3 1½ - 2½
15-03-2022 A-klassen Aalborg 5 - Nørresundby 3 2½ - 1½
15-03-2022 Mesterrækken Aalborg 3 - Aars 2 3½ - 2½
15-03-2022 Mesterrækken Nørresundby 2 - Sæby 1 3 - 3
15-03-2022 Mesterrækken Aalborg 4 - DSA 1 6 - 0
15-03-2022 B-klassen Aalborg 10 - DSA 2 2½ - 1½
14-03-2022 B-klassen Aars 3 - Aalborg 11 0 - 4
14-03-2022 B-klassen Skørping 4 - Aalborg 9 1 - 3
03-03-2022 A-klassen Nørresundby 3 - Aalborg 8 2½ - 1½
02-03-2022 A-klassen Brønderslev 1 - Aalborg 7 2 - 2
02-03-2022 Mesterrækken DSA 1 - Jetsmark 2 0 - 6
01-03-2022 Mesterrækken Sæby 1 - Aalborg 3 1 - 5
28-02-2022 A-klassen Frederikshavn 1 - Aalborg 5 1 - 3
28-02-2022 A-klassen Skørping 3 - Aalborg 6 1 - 3
28-02-2022 Mesterrækken Aars 2 - Aalborg 4 2½ - 3½
28-02-2022 Mesterrækken Skørping 2 - Nørresundby 2 2 - 4
03-02-2022 Mesterrækken Nørresundby 2 - Jetsmark 2 4 - 2
02-02-2022 A-klassen Brønderslev 1 - Frederikshavn 1 1 - 3
02-02-2022 B-klassen DSA 2 - Skørping 4 2 - 2
01-02-2022 Mesterrækken Aalborg 4 - Sæby 1 1½ - 4½
01-02-2022 A-klassen Aalborg 8 - Aalborg 5 2 - 2
01-02-2022 A-klassen Aalborg 7 - Skørping 3 1½ - 2½
01-02-2022 A-klassen Aalborg 6 - Nørresundby 3 3½ - ½
01-02-2022 Mesterrækken Aalborg 3 - Skørping 2 2 - 4
01-02-2022 B-klassen Aalborg 9 - Aars 3 3 - 1
01-02-2022 B-klassen Aalborg 11 - Aalborg 10 1½ - 2½
31-01-2022 Mesterrækken Aars 2 - DSA 1 6 - 0
13-01-2022 A-klassen Nørresundby 3 - Aalborg 7 1 - 3
12-01-2022 Mesterrækken DSA 1 - Nørresundby 2 0 - 6
11-01-2022 A-klassen Aalborg 5 - Aalborg 6 1½ - 2½
11-01-2022 Mesterrækken Sæby 1 - Aars 2 4 - 2
11-01-2022 B-klassen Aalborg 9 - Aalborg 11 2½ - 1½
10-01-2022 Mesterrækken Jetsmark 2 - Aalborg 3 3 - 3
10-01-2022 A-klassen Frederikshavn 1 - Aalborg 8 3 - 1
10-01-2022 A-klassen Skørping 3 - Brønderslev 1 2 - 2
10-01-2022 Mesterrækken Skørping 2 - Aalborg 4 2½ - 3½
10-01-2022 B-klassen Skørping 4 - Aalborg 10 1 - 3
10-01-2022 B-klassen Aars 3 - DSA 2 3 - 1
01-12-2021 Mesterrækken DSA 1 - Sæby 1 (0 - 6)
01-12-2021 A-klassen Brønderslev 1 - Nørresundby 3 1 - 3
01-12-2021 B-klassen DSA 2 - Aalborg 9 ½ - 3½
30-11-2021 A-klassen Aalborg 6 - Aalborg 8 2½ - 1½
30-11-2021 A-klassen Aalborg 7 - Aalborg 5 1½ - 2½
30-11-2021 Mesterrækken Aalborg 3 - Nørresundby 2 3½ - 2½
30-11-2021 Mesterrækken Aalborg 4 - Jetsmark 2 2½ - 3½
30-11-2021 B-klassen Aalborg 11 - Skørping 4 2½ - 1½
30-11-2021 B-klassen Aalborg 10 - Aars 3 3 - 1