Arbejder ...

loading

Forslag til afvikling af holdkampe i Mesterrækken og A-Rækken

Det er ikke muligt for mig at tjekke alle sundhedsstyrelsens regler samt eventuelle lokale regler.

Vil løbende blive opdaret. Sidst 29/10
Jeg vil dog søge at komme med nogle forslag og vejledninger og så bliver det op til de enkelte klubber der er ansvarlige for afviklingen af kampene.

 1. DSUs anbefalinger omkring holdkampe grundet Covid-19: https://nyheder.skak.dk/2020/10/28/dsus-anbefalinger-vedroerende-covid-19/
 2. Bemærk – man skal stadig selv være aktiv for at sikre sig at man agerer i overensstemmelse med lokale forhold og myndigheders retningslinjer.
 3. Kampene gives fri, så de involverede klubber selv afgør hvor, hvornår og hvordan kampene afvikles. HTL skal altid orienteres om aftalt afvikling, hvis det er en anden spilledato.
 4. Ved samkørsel i privat bil henstiller vi at minimum alle passagerer i bilen bruger mundbind under køreturen, chaufføren må naturligvis også gerne. Hold hele tiden øje med myndighedernes anvisninger omkring mundbind, disse kan naturligvis også ændre sig.
 5. Hvis blot ét af holdene i en match ikke er trygge ved at skulle spille, aftales en aflysning/udsættelse, og HK-turneringslederen orienteres straks. 
 6. Det er ligegyldigt, om det er transporten, holdspillere der hører hjemme i Covid-risikogruppen eller de spilleforhold, den arrangerende klub kan tilbyde, der giver anledning til utrygheden.
  Sørg for god kontakt til modstanderklubben, så der ikke opstår misforståelser i forbindelse med aftaler om afvikling eller udsættelse af en holdkamp.
 7. Man må acceptere den slutstilling der er når turneringen afsluttes, uanset hvad årsagen er til afslutningen.
 8. Turneringen skal helst være afsluttet inden delegeretmødet (dato kommer senere) og vil blive afsluttet senest 1. maj.
 9. Har man flere lokaler så undersøg om de kan anvendes forsvarligt og lovligt, vær opmærksom på toilet og adgangsforhold.
 10. Tag eventuelt kontakt med Coronasmitte hotline (70200233) for at tilsikre at vi overholder de nye restriktioner.
 11. Holdkampe med 8-mandshold kan spilles på 2 steder, f.eks. bræt 1-4 i den ene klub og 5-8 i den anden. Det kan være i 2 lokaler i samme bygning (hvis forholdene er til det), eller det kan være over 2 aftener.
 12. Man skal være opmærksom at hvis man spiller i 2 lokaler må der ikke være kontakt mellem de 2 lokaler hverken for spillere eller dommer (2 dommere). Heller ikke samme kantine.
 13. Sørg for at have god kontakt til modstanderholdet, så alle involverede i en begivenhed, er fuldstændig klar over hvordan den skal afvikles.
 14. Man kan give afkald på sin hjemmebane, hvis modstanderen har bedre forhold. (Køge har tilbudt at deres modstandere kan spille deres hjemmekampe i Køge og Køge vil betale kørepenge)
 15. Mundbind: Dansk Skak Union henstiller til at man anvender mundbind efter samme retningslinjer som gælder for restaurantbesøg. Altså at man tager det på når man ankommer, og kun tager det af når man sidder ved sin plads. Dvs. man ifører sig mundbind når man rejser sig fra sin plads, uanset om man skal på toilettet eller bare skal se de andre brætter! Dette hensyn gælder for hele begivenheden. 

Rækker

Navn
Mesterrækken Tabel
A Rækken Tabel
B- Række 1 Tabel
B- Række 2 Tabel
C- Række Tabel
D rækken Tabel